2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار‌ میکردین با این نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست
بدبختیم اینجاست که خیلی دوسش دارم

تمام تلاشتو برای درست شدنش بکن شدشد نشد 

طلاق

این دوست داشتنه اگر متعلق ب فرد اشتباهی باشه

فردا ب نفرت تبدیل میشه

چون مرز بین عشق و نفرت ب اندازه ی ی تار موعه

و اینکه ی چیزیم بگم

این معلوم نیست خودش چیکار میکنه ک به پسرای اون گروهی ک تو بودی سوء ظن داشته و گفته بلاکشون کن

چون کافر همه را ب کیش خود پندارد

احتمالا ت نی نی سایتم زیاد شنیدی مردا زناشونو مجبور میکنن چادر بپوشن و با ی نامحرم گپ بزنن حسابشون با کرام الکاتبینه

ب خودشون ک میرسه با هر خری لاس میزنن

اوایل اذیت میشدم و به نظرم قلدری و زورگویی بودبعدش وقتی به لطف همسرم مردهارو بیشتر شناختم و اینکه چه ...

منم خوب میدونم مردا چجورن ذاتشون چیه چقدر کثیفن ولی مگه خود نامزدم مرد نیس؟مگه فقط بقیه مردا بدن خودش خوبه نمیره با دخترای دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام تلاشتو برای درست شدنش بکن شدشد نشد طلاقاین دوست داشتنه اگر متعلق ب فرد اشتباهی باشهفردا ب نفرت ...

درست میگی ولی آخه اون اصلا گوش نمیده به حرفم میگه میگه من پرروام الکی گیر میدم و اگه اون با دخترا صحبت کنه تو گروها اصلا اشکالی نداره ولی من حق ندارم با هیچ پسری حرف بزنم

اشتباه کرده.در زمان ومکان مناسب باهاش صحبت کن

انقدر وقیح شده که میگه عیبی نداره اصلا گوش به حرفم نمیده به جای اینکه من بیشتر دعوا کنم اون منو بیشتر دعوا کرده سر این مسئله

درست میگی ولی آخه اون اصلا گوش نمیده به حرفم میگه میگه من پرروام الکی گیر میدم و اگه اون با دخترا صح ...

خوب همین دیگه ببین

قرار نیست هرچی گفتی ب هرکس گفتی گوش کنه ک قشنگم چ حق باشه چ نباشه

اینجا باید از در سیاست وارد شی

ت الان ی خواسته و نیاز داری ک باید با سیاست و هوشمندانه بیانش کنی

چنل مریم سادات ت ایتارو حتما عضو باش

یادت میده

انقدر وقیح شده که میگه عیبی نداره اصلا گوش به حرفم نمیده به جای اینکه من بیشتر دعوا کنم اون منو بیشت ...

چرا حس میکنم این سلیطه بازیا رو درمیاره ک دستش رو نشه؟ 

اگ واقعا ببنشون چیزی نیست میتونه پیاما رو بده تو بخونی بعدم لفت بده از اون گروهه . لازم نیست انقد ب خودش بپره

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

بنظرم اینجور ویزا باید برای هردوطرف باشه . مرد سالاره انگار .

از اون تفکرا داره ک پسرا کاری بکنن عیب نداره ولی دختری اینکارو بکنه میشه خراب :/

یکم بیشتر ب طرز رفتاراش و حرکاتش دقت کن تو این زمینه ها . اگر واقعا اینطوری باشه ، بعد ازدواج خودش با دخترا ( مثلا همکار یا اشنا ) میره بیرون میگه بینمون چیزی نیس ولی تو رو مینشونه خونه.

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

بنظرم اینجور ویزا باید برای هردوطرف باشه . مرد سالاره انگار .از اون تفکرا داره ک پسرا کاری بکنن عیب ...

:)

بختم سیاهه هرچی از دهنش دراومده بهم گفت امروز دیگه ازش بدم میاد

چرا حس میکنم این سلیطه بازیا رو درمیاره ک دستش رو نشه؟ اگ واقعا ببنشون چیزی نیست میتونه پیاما رو بده ...

انقدر دعوا کردم که لفت داد لینکم داد چیزای خوبی دستگیرم نشد واقعا