2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش ب حالت خیلی سخته زندگی با این ادما

توام بد دله؟

من واقعا خراب بود دیگه . فک کن ارنجم زخم شده بود بعد میگفت مطئنم‌با یه پسری رفتی تو خونه باهات شوخی کرده رو فرش کشوندتت. تاپیک هامو بخون ببین چی بوده این

یا اگ خانوادم تو تلگرام چیزی بفرستن میاد نگاه میکنه

خاله زنک تشریف دارن عادتش ازما کم شده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

خوب پس هیچی بیخیالش 🤦‍♂️🤣

فقط سر سری جوابش رو نده 

دوست نداری بگی داستان رو یه چیز دیگه بگو بهش 

هیچوقت بهش نگو خصوصیه و ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

توام بد دله؟من واقعا خراب بود دیگه . فک کن ارنجم زخم شده بود بعد میگفت مطئنم‌با یه پسری رفتی تو خونه ...

ن شوهرم بهم اعتماد داره.اما نمیزاره تنهایی جایی برم گفتم میخوام برم فلان کلاس گفت با مادرم برو.نذاشت درس بخونم شاغل شم.حق پامو بیرون بزارم ندارم

شکاک و بددلیش چجور بود

حجاب کامل یه تارموم بیردن نباید باشه مانتو زیر زانو مچ‌پا کاملا پوشیده‌. تا سر کوچه بدون اینکه بهش بگم نمیرفتم.میرفت از پسرای دانشگاه میپرسید دختر سبکیه یا سنگین. بدنمو نگاه میکرد ببینم کبود نیست. گوشیمو هک کرده بود . یه نفر زنگ میزد تا یه هفته پیگیر بود ببینم کیه . دوستامو قطع کرد.اینستامو قطع کرد .هر لباسی میگرفتم فکر میکردم یه پسر هدبه برام گرفته. زنگ میرد جواب نمیداد بعدش لوکیشن میخواست . هر جا میرفتم تعقببم میکرد. میگفت قبلاچند تا دوس پسر داشتی . هی میگفت گواهیب بکارت بااااید بگیری 

وااای مال منم همینه تازه گاهی وقتا گوشیو میگیره تو پیام بجا من جواب مامانمو میده

این مورد یکم سخت شد

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید