2777
2789

خانوم کنارم داره چای میخوره ای خدا چقدر دلم چای خواست😭

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

هواش خنکه الان؟

هنوز که نرسیدم ولی میگن گرمه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبوست؟تیرگی پوست؟وسواس فکری عملیخال های قهوه ای یا سیاهخشکی بدن و پوستتیرگی مدفوع و ادرارترسموهای زی ...

وسواسی رو خیلی وقته دارم از همون نوجونی وسواس عملی داشتم فکر و خیالم همچنین 

بقیش رو ندارم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

به زور ازش بگیر😄

لیوان ندارم بگم بریزه کف دستم ؟

ولی فکر کنم بسوزم نه؟

یحتمل

پس نمی ارزه صبر میکنم صبح مادر مهربان که نه احتمالا آبجی مهربانم برام چای می‌زاره ,یکی دو ساعت تحمل میکنم😔

وسواسی رو خیلی وقته دارم از همون نوجونی وسواس عملی داشتم فکر و خیالم همچنین بقیش رو ندارم

پس افسردگی و وسواس و فکر و خیال درسته؟؟ اگه اشتباه نگم دو سه علائم هم باشه حساب غلبه سودا میشه 

همه ی این علائم ممکنه تو یه فرد دیده نشده مگه اینکه غلبه زیاد باشه،علائم همه ممکنه مثه هم نباشه الان شما این سه علائم داری شخص دیگه ای  علائمش باشما فرق میکنه 

اگه دوس داشتی درمان کنی از درمانگر مجرب شهرتون مشاوره بگیر

پس افسردگی و وسواس و فکر و خیال درسته؟؟ اگه اشتباه نگم دو سه علائم هم باشه حساب غلبه سودا میشه همه ی ...

ممونم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد