2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
عجب یچی بگیمم میشیم ادم بده دیگ ؟

یچی گفتن با ازخودراضی بودن کلی فرقشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه هشتادیم ولی خب که چی دوست پسر داریم مهمونی میریم استایل هامون فرق داره یا هرچیز دیگه ای خب به کس ...

من خودم مخالف اینکارا هستم ولی بدم میاد خودشون اینکارو میکنن بعد فقط ی دهه رو هدف گرفتن

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

جم بستن همه درست نیس .

ولی خدایی اکثرا اینطورن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

دهه شمام اکثرا اینطوره ولی فقط ما هدف قرار گرفتیم

🤣🤣

من خودم مخالف اینکارا هستم ولی بدم میاد خودشون اینکارو میکنن بعد فقط ی دهه رو هدف گرفتن

میدونی نسل اونا خانواده هاشون اجازه نمیدادن تکون بخورن و محدود بودن و کاری نمیکردن اگه اونا هم شاید آزادی نسل مارو داشتن شرایط فرق میکرد حالا اکثر دهه شصتی ها فشاری میشن که آره چرا اینا اینطوری میکنن چرا اونطوری میکنن🤡

میدونی نسل اونا خانواده هاشون اجازه نمیدادن تکون بخورن و محدود بودن و کاری نمیکردن اگه اونا هم شاید ...

نه ببین دهه شصتیا رو درست میگی ولی هفتادی خیلی آزاد بودن

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی