2777
2789

مدت صولانی مثلا ۱ ساعت راه میرم واقعا از پادرد نمیتونم بشینم دیگه کلا ۱۹ سالمه دیروز ۳ ساعت راه رفتم تا الان پا درد دارم میترسم سنم بره بالا دیگه دروز جون از پا درد تلف شم🥲💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

کفش مناسب انگار رو ابرا قدم میزنی

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل خواب منیزیوم بخور 

ویتامین D3  مصرف کن 

آفتاب بگیر از ساعت10 صبح تا 12 بهتر جذب میشه 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

قبل خواب منیزیوم بخور ویتامین D3 مصرف کن آفتاب بگیر از ساعت10 صبح تا 12 بهتر جذب میشه

منیزیم داده دکتر میترسم بخورم کلا قرص زیاد نمی‌خورم ولی D میخورم یا خدا امروز بدترین درجه UV رو داشتیم از ساعت ۱۰ برم بیرون که مالومانا میگیرم دور از جون

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
منم لاغر چطور

ما لاغرا زودتر از بقیه دچار پا درد میشیم چون چربی زیادی نداره پاهامون  و لاغره با پیاده روی به استخوانش فشار میاد و ممکنه آرتروز و .. بگیریم🫠💔

قد بلند عامل بد بختی🥲