2777
2789
بعد از سه چهار سال با اینکه برام ماشین گرفته و چند صد گرم طلا و ازادی کامل و ..ولی بازم این صدا برام ...

عیب نداره جبران کرده برات دیگه

غصه شو نخور

آدما تو دعوا هر چرت و پرتی میگن حرف دلش نبوده که...

خواسته فقط بسوزونتت تو دعوا

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کس صلاح خودشو بهتر می دونه، ولی من هر چی دیدم زنی که ناز داره و خرج داره انگار شوهرش هی بیشتر میره دنبال کار و حقوق بالاتر که بتونه زندگی رو درست تامین کنه، زنی که بگه همش من می سازم و همه کار کنه مرد بیشتر خیالش راحت میشه و شل میگیره، البته که به ذات اون مرد هم هست ولی من جز این ندیدم

ببین اینجا نباید چیزی بگی بخدا قسم من اگه اوایل نامزدیمون اینجا تاپیک میزدم و از مشکلاتمون میگفتم به ...

سلام

منم چند سال پیش اینجا درد دل کردم

جز چند نفر انگشت شمار که دلسوزانه راهنمایی کردن ...( خدا خیرشون بده )

خدایی بقیه اینقدر بنزین ریختن رو آتیش غم و غصم ...ی جوری احساساتم رو تحریک کردن ....

حس یک زنه درمانده ...بی عزت .... بی عرضه و بی دست و پا رو بهم دادن ....

یعنی واقعا  ی مدت ،شوهرم ...زندگیم از چشمم افتاد و فکر جدایی از این بشر افتادم 

الان یاد اون روزام می افتم .... میگم شکر که از روی خشم و احساسات تصمیم نگرفتم 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

با لحن آیسان اسلامی خوندم تاپیکتو استارتر اون وقتایی که از خودش تعریف میکنه😅😂

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

استارتر به حرف کاربرای اینجا‌گوش نکن اینا اکثرشون شوهر ندارن اژدهای دو سر دارن که حتی لیاقت نداره براش یه آب جوش درست کنی،اگه شوهرت پسر خوبیه قدرتو میدونه و باهم خوبید با این افکار پوسیده خرج کن ارج کن و... رابطتونو خراب نکن،هوای شوهرتو داشته باش اونم داره واسه زندگیتون تلاش میکنه از سفرتونم لذت ببرید🥰🥰

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

مجبورم میخایم خونه بخریم نمیتونم زیاد ریخت و پاش کنمبعد ترجیح میدم به جای دوبله سوبله هزینه برای غذا ...

عزیزم با دو سه وعده غدا ،کسی خونه دار نشده

نگران نباش مردا مسائل مالی رو بلدن چطوری حل و فصل کنن ،موقع خرید خونه پول کم اورد ،قطعا راهی براش پیدا میکنه

ولی این کار شما اونم تو نامزدی، اشتباه محضه