2777
2789
عنوان

خنگ شدید چرا 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 49 پست
شاید به دستت محکمه و خون از جریان می افته

اره تنگه برام 

آخه یبار کرم زدم بعد پوشیدمش دیدم سیاه شد در آوردم و انگشتمو شستم رفت رنگ سیاهش

یبار اینجور شد همیشه اینجور نبودا 

برام سوال شد

دوستت دارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره تنگه برام آخه یبار کرم زدم بعد پوشیدمش دیدم سیاه شد در آوردم و انگشتمو شستم رفت رنگ سیاهشیبار ای ...

خب الان چاق شدی حتما

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

انگشتتو میشوری سیاهیش میره یا نه اگه میره متاسفانه انگشتر بدله 

از رد انداخته و سیاه شده و با اب پاک نمیشه لبه های انگشتر تیزه و واسه دستت تنگه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خب مطمئنی طلاعه؟آلیاژ نیست!؟

اره 

انگشتر نامزدیمه اون زمان ۱۰ میلیون شد پولش، پدرشوهرم بنده خدا جیرینگی پول رو داد به طلا فروشه 

بدل فروختن بهمون؟😂😂😂

دوستت دارم

فک نکنم انگشتر طلا اینجوری کنهخیلی تنگت نیس

تنگه اتفاقا الان هم دیگ به دستم نمیشه😂 انگشتر نامزدیمه سنگینم هست اون زمان ۱۰ میلیون شد 

دوستت دارم

انگشترت خنگه که خاصیتشو از دست داده 🤣🤣

ببین من یه چیزی خونده بودم که اگه یه چیزیت تو بدن کم باشه طلا سیاهت میکنه یادم نیست چی بود

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.