2777
2789
وای اره بخدا من الان شیش ماه و نیمهه از درد لگن و واژن خواب نذاذم😫😫😫😫

درکت میکنم عزیزم ولی همونم خاطره میشه و دلت واسه اون روزا تنگ میشه سعی کن از لحظه لحظش لذت ببری و با وجود تمام سختی هاش تو ذهنت خاطرشو حک کنی

ای جانم

چه لذت شیرینی.هیچوقت دیگه این حسونخواهیم داشت.حتی توبارداریه بعدی😄

وای دلم براش تنگ شدیهو!

ولی الان خوابه تکون نمیخوره 🙁

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم.. خدا حفظش کنه برا جفتتون😀😀

مرسی گلم الهی آمین.نی نی شما رو هم خدا حفظ کنه براتون.😍😍😍😘

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین  نیتش تو دلمه  الهی آمین.😘
هرجا ميرم هستي كه با اون گوجه ها😭😭😭😭  ني ني پسره ميگي حضرت آقا؟؟؟ تيكرت صورتيه اخه

اره خخخخ من اینجا من اونجا من همه جا😁😁😁😁

اره رنگ صورتیو دس دارم خو😍

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین  نیتش تو دلمه  الهی آمین.😘
درکت میکنم عزیزم ولی همونم خاطره میشه و دلت واسه اون روزا تنگ میشه سعی کن از لحظه لحظش لذت ببری و با ...

فقط لگداش😍😍😍😍😍😍

اره خخخخ من اینجا من اونجا من همه جا😁😁😁😁 اره رنگ صورتیو دس دارم خو😍

عزيزمممم خدا حفظ كنه ني ني رو😍♥️😘

من امروز همه عقده هامو سر چاقاله در اوردم.  تا گوجه سبز بياد☺️☺️☺️

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
عزيزمممم خدا حفظ كنه ني ني رو😍♥️😘 من امروز همه عقده هامو سر چاقاله در اوردم.  تا گوجه سبز بي ...

مرسی الهی آمین.

همچنین نی نی شمارو😍😍😍😍

وای پس برم چاقاله بخرم😋😋😋😋😋

مرسی الهی آمین. همچنین نی نی شمارو😍😍😍😍 وای پس برم چاقاله بخرم😋😋😋😋😋

آره عزيزم بخر😍 درسته به گوجه سبز نميرسه 😋 ولي تا يه حدي خوبه😝

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍