merciful مدیر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 260 عنوان خوشحالممم😀😀 | مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 69 پست تکون میخووررره..خیلی هم تکون میخوره..😃😃😃خیلی خوشحالم..دستمو خیلی بذارم رو شکمم که بدش نمیاد؟🤔 1396/12/17 | 03:49 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanearshin عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 263 وای اره بخدا من الان شیش ماه و نیمهه از درد لگن و واژن خواب نذاذم😫😫😫😫 درکت میکنم عزیزم ولی همونم خاطره میشه و دلت واسه اون روزا تنگ میشه سعی کن از لحظه لحظش لذت ببری و با وجود تمام سختی هاش تو ذهنت خاطرشو حک کنی
خانومی۷۶ عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2693 ای جانمچه لذت شیرینی.هیچوقت دیگه این حسونخواهیم داشت.حتی توبارداریه بعدی😄وای دلم براش تنگ شدیهو!ولی الان خوابه تکون نمیخوره 🙁 اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
merciful مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 260 وااااي منم دوس دارم زود تكون بخوره😭😭😭😭😍😍😍 ایشالا از هفته ۲۵ به بعد تکون خوردنش قطعیه.. من زودتر بودم حالا..
merciful مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 260 ای جانم چه لذت شیرینی.هیچوقت دیگه این حسونخواهیم داشت.حتی توبارداریه بعدی😄 وای دلم براش تنگ شدیهو ... 😀😀
tanin56 عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 546 عزیزمم.. خدا حفظش کنه برا جفتتون😀😀 مرسی گلم الهی آمین.نی نی شما رو هم خدا حفظ کنه براتون.😍😍😍😘 اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین نیتش تو دلمه الهی آمین.😘
tanin56 عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 546 هرجا ميرم هستي كه با اون گوجه ها😭😭😭😭 ني ني پسره ميگي حضرت آقا؟؟؟ تيكرت صورتيه اخه اره خخخخ من اینجا من اونجا من همه جا😁😁😁😁اره رنگ صورتیو دس دارم خو😍 اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین نیتش تو دلمه الهی آمین.😘
tanin56 عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 546 درکت میکنم عزیزم ولی همونم خاطره میشه و دلت واسه اون روزا تنگ میشه سعی کن از لحظه لحظش لذت ببری و با ... فقط لگداش😍😍😍😍😍😍 اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین نیتش تو دلمه الهی آمین.😘
yalda♥️26 عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 5841 اره خخخخ من اینجا من اونجا من همه جا😁😁😁😁 اره رنگ صورتیو دس دارم خو😍 عزيزمممم خدا حفظ كنه ني ني رو😍♥️😘من امروز همه عقده هامو سر چاقاله در اوردم. تا گوجه سبز بياد☺️☺️☺️ 😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍 😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
tanin56 عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 546 عزيزمممم خدا حفظ كنه ني ني رو😍♥️😘 من امروز همه عقده هامو سر چاقاله در اوردم. تا گوجه سبز بي ... مرسی الهی آمین.همچنین نی نی شمارو😍😍😍😍وای پس برم چاقاله بخرم😋😋😋😋😋 اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین نیتش تو دلمه الهی آمین.😘
yalda♥️26 عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 5841 مرسی الهی آمین. همچنین نی نی شمارو😍😍😍😍 وای پس برم چاقاله بخرم😋😋😋😋😋 آره عزيزم بخر😍 درسته به گوجه سبز نميرسه 😋 ولي تا يه حدي خوبه😝 😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍 😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍