2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چندش ترین خز بازی ها
😂😐 همیشه هم دو نفر تو بغل هم نشسته بودن، با صدای اروم با هم حرف میزدن و لوس بازی درمیاوردن
نتیجه امتحاناشون هم که میومد تو بغل هم گریه میکردن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دو نفر تو کلاس ما هستن یعنی قطعا یکیشون پسر بود اون یکیو میگرف تو بغل هم میشینن اصلا همو عشقم و این چرتا صدا میزنن بعد این میگه اون ماه منه این میگه اون خورشید منه اصلا حالمونو بهم میزدن 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

چندش ترین خز بازی ها😂😐 همیشه هم دو نفر تو بغل هم نشسته بودن، با صدای اروم با هم حرف میزدن و لوس با ...

وای ارههه     

معنی اینارو میگی

ددی آرتا: یکی از دخترا که سیس و فاز پسرا رو داره و همیشه یکی از دخترای ریزه میزه بهش میگه بابایی، زن و بچه داره خلاصه :/
پیکمی: کسی که برای بهتر دیده شدن در نظر بقیه، دخترای دیگه رو میکوبونه
بیبی گرل: دوست دخترهای ددی آرتا و تامبوی ها :///////

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خدا نکشتت یادم افتاد...سر کلاس لب میگرفتن خاک تو سرشون

حالا کاری به گرایش مردم ندارم ولی این دیگه زیادیه معلم شیمی داشت درس میداد این دوتا خاک برسر آخر کلاس داشتن لب میگرفتن...

وای ارههه

🤣😐 افتضاح بودن افتضااااح

خدا نکشتت یادم افتاد...سر کلاس لب میگرفتن خاک تو سرشونحالا کاری به گرایش مردم ندارم ولی این دیگه زیا ...

واییی مال تو بدتر بوده 

مقنعه همو از پشت میکشیدیم😂سطل زباله مدرسه حکم تور بسکتبالو داشت😂مدادامونو دو سر تراش میکردیم😂یکی خوراکیشو باز میکرد حجوم میاوردیم سمتش😂بازم بگم؟ 😂😂😂

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

خدا نکشتت یادم افتاد...سر کلاس لب میگرفتن خاک تو سرشونحالا کاری به گرایش مردم ندارم ولی این دیگه زیا ...

خاک بر سرشون
🙁😐🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز