2777
2789
عنوان

شام چی دارین 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 40 پست
من توش مرغ فراوون میریزم بااب مرغ عالی میشه

اینجوری امتحان نکردم من عصاره مرغ ریختم خوب شد 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جون🤩

😘😘

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

به به نوش جون من مرغ و برنج گذاشتم ۸ ونیم حاضر میشه

نوش جونتون 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اینجوری امتحان نکردم من عصاره مرغ ریختم خوب شد

یبار امتحان کن عالی میشه. فقط نباید آبکی باشه. من  مرغو جدا آب‌پز میکنم بعد عدس که پخت آخر  رب وپیاز ومرغ تف میدم با اب مرغ بهش اضافه میکنم  میزارم جا بیوفته 

هیچی

منم هیچی به ذهنم نمی‌رسید دل زدم به دریا اینو درست کردم 

ظهر آبگوشت داشتیم ته همون مونده خوبه دیگه حوصله ندارم کاری کنم

آره بابا برای ماهم مونده گفتم هرمی بهونه گرفت غذای ظهر میزارم جلوش 😂👐🏼

اهل شام درست کردن نیستمیا از ناهار میمونه و میخوریمیا حاضریسوسیس تخم مرغ و پنیر و املت

ما برعکس...ما نه نهار مهم نیس هرچی شد شام باید یه چیزی بپزیم 

نمیدونم طبق معمول این چند وقته با شوهرمه

چه خوب ..خدا خفظشون کنه