2821
2789
عنوان

قوم شوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 19 پست
یعنی چی تیکه های طلب مون

الان فهمیدم سوالتو عزیزم... تو شرق ایران یا یکسری خانواده ها قبل از ازدواج بعلاوه ی مهریه ۳تیکه ۵تیکه یا ۷تیکه طلب میکنن که شامل تیکه های بزرگ جهیزیه مثل تلویزیون و یخچال و سرویس چوب و ایناس که اینارو داماد باید بخره به این چندتا تیکه که تعدادش از خانواده ای به خانواده ی دیگه متفاوته میگن طلبون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بهش بگو که باید به فکر آینده باشیم و پول پس انداز کنیم برای روزای مبادا یا یه جایی من میشناسم که ...

اره مگر چنین بهانه ای بیارم که بگم تو شهرستان گرونتر میدن خودمون بریم حداقل تو مرکز یه دور بزنیم بیینیم بهتره

فقط امیدوارم امشب قطعی نخرن😭😭 

دعا کن و ممنونم بابت راهکارت❤️

الان فهمیدم سوالتو عزیزم... تو شرق ایران یا یکسری خانواده ها قبل از ازدواج بعلاوه ی مهریه ۳تیکه ۵تیک ...

اهههااا یک جور مثال شهرتون میشه طلبکاری از قوم شوهر 🤦🤦😂😂😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز