2777
2789
عنوان

قوم شوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 19 پست
یعنی چی تیکه های طلب مون

الان فهمیدم سوالتو عزیزم... تو شرق ایران یا یکسری خانواده ها قبل از ازدواج بعلاوه ی مهریه ۳تیکه ۵تیکه یا ۷تیکه طلب میکنن که شامل تیکه های بزرگ جهیزیه مثل تلویزیون و یخچال و سرویس چوب و ایناس که اینارو داماد باید بخره به این چندتا تیکه که تعدادش از خانواده ای به خانواده ی دیگه متفاوته میگن طلبون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش بگو که باید به فکر آینده باشیم و پول پس انداز کنیم برای روزای مبادا یا یه جایی من میشناسم که ...

اره مگر چنین بهانه ای بیارم که بگم تو شهرستان گرونتر میدن خودمون بریم حداقل تو مرکز یه دور بزنیم بیینیم بهتره

فقط امیدوارم امشب قطعی نخرن😭😭 

دعا کن و ممنونم بابت راهکارت❤️

الان فهمیدم سوالتو عزیزم... تو شرق ایران یا یکسری خانواده ها قبل از ازدواج بعلاوه ی مهریه ۳تیکه ۵تیک ...

اهههااا یک جور مثال شهرتون میشه طلبکاری از قوم شوهر 🤦🤦😂😂😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم