2777
2789
نه تنها نیستی فک کنم اینا هفت پشتشون خارج از کشور اروپا زندگی کردن

وایییی دقیقا خب نون تازه که از نونوایی میگیری ترد و خشکه دیگه 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وایییی دقیقا خب نون تازه که از نونوایی میگیری ترد و خشکه دیگه 😂

یه روش دیگه ام هست بعد از اینکه نون گرفتی همون لحظه تو نونوایی سریع بزاری مشمبا دیگه خشگ نمیشه

قدیم نونا اینقدر نازک نبود سریع خشگ شه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روش دیگه ام هست بعد از اینکه نون گرفتی همون لحظه تو نونوایی سریع بزاری مشمبا دیگه خشگ نمیشهقدیم ن ...

والا ما همون لحظه می‌ذاریم داخلش که خب خیلی ضرر داره اینکار ولی بازم خشک میشه اصلا خوشمزگیش به همون خشک و ترد بودنشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بچه ها مگه شما نونارو آب نمی‌زنین نرم شه قبل خوردن؟چرا یه جوری رفتار میکنین انگار هیچوقت از اینکارا ...

خوب یک وقتایی از این کارا لازم باشه انجام می‌دهیم 

ولی نان می خریم میزاریم پلاستیک بعد فریزر تازه می  مونه

ولی نان خشک برای آبگوشت و ماست خوبه 

منم تو ی روستا زندگی میکنم برا خرید باید ی رب بیست دقه رانندگی کنم برم خرید کنم نون و اینام ک ی داست ...

واسه ما مغازه و نانوایی با ماشین ۱ ساعت طول می کشه 

والا ما همون لحظه می‌ذاریم داخلش که خب خیلی ضرر داره اینکار ولی بازم خشک میشه اصلا خوشمزگیش به همون ...

آره ضررش زیاده ولی من نون خشگ نمیخورم باید نرم باشه اگه خشگ باشه آب میزنم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منی که خودمو پاره کردم بریم روستا لعنت به زندگی شهری من اخرمیرم روستا

هع اره بیا عالیه ۶ ساعت برق نیست ، آب فقط دو ساعت شب هست دیگه اصلا نیست ، مغازه و نانوایی هم ۱ ساعت با ماشین فاصله داره بیا بابا محشرهههه بینظرهههه

2790
2778
2791
2779
2792