2777
2789
عنوان

نیچ سزارین

1550 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من الان 13هفته هستم وسزارین چهارمم وبارداریم ناخواسته بوده  وبهم گفتن که نیچ سزارین دارم ورحمم نازکه وباید بچه سقط بشه چون ممکنه بخاطر بزرگ شدن جنین رحم پاره بشه واین خیلی خطر ناکه الان نمیدونم چکار کنم لطفا بگید کی شرایطش مثل من بوده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای وای من

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

من رفتم دکتر دوتاشون اونجوری گفتن.دکتر خودم که عملم کرده بود شش هفت سال پیش گفت نه اصلا هم اینجوری نیست غلط میکنم اینجوری میگن تو اصلا هیچ مشکلی نداری.دفعه بعدی که رفتم گفت آندومتریوز هستی و مدت کمی وقت داری بچه بیاری

الان من در سردرگمی کامل به سر میبرم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
من دوازده هفته ونیم با قرص سقط کردم سخت بود واقعا

گفته بودن نیچ هستین؟

چند تا دکتر باید بری تا اینو تشخیص بده 

لطفاً با حرف یه دکتر اینکارو نکن

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه ها من به یک دکتر این کارو نمیکنم پیش دوستا رفتم گفتن خطر جانی داره برات من بازم میگم اصلا سقطش نمیکنم چون واقعا بعضی از دکترا همش استرس میدن به ادم ودر اخرم اون چیزی نیست که اونا میگن.. پیش یه پریناتالوژی رفتم گفت میخوای بستری بشی بندازی گفتم نه اصلا

قراره پنج شنبه دوباره برم پیش یکی دیگه ببینم جی میگن ویه سنوی ntهم بذم