2777
2789
عنوان

من بیست ویک سالمه اما خیلی زشتم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 54 پست
خوش باحالش 🥲پس چرا من نشدم اینقد صورتم کوچولو شده اندازه یه صورت بچه ،دماغمم گنده دیده میشه😐قبلا ا ...

مگه اینکه ب وزن قبلت برگردی

مثلا ۳ کیلو کمتر

ک چهره ت برگرده

من انقدر دوست دارملاغر شم نمیشم

ورزش دوست ندارم ازش اسیب دیدم

راهنمایی ب من کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه اینکه ب وزن قبلت برگردیمثلا ۳ کیلو کمترک چهره ت برگردهمن انقدر دوست دارملاغر شم نمیشمورزش دوست ن ...

چند هستی؟ وزنت؟ لاغر شدن خیلی راحته بخدا، ارداه کنیم زود لاغر میشیم بنظرم چاق شدن سخته🤣 

رژیم ۱۶/۸ قشنگ لاغر میشه ادم

منم ی تایمی مثل اسکلت شده بودم با جوانه گندم باز اومدم بالا جوانه گندم بخور ورزشم بکنمن همش رفت تو ر ...

توروخدا راست میگی؟ با چی بگم؟ من شیر خشک اینقد خوردم چمیدونم مکمل هزار کوفت وزهرماررر ولی ول کردم ریختم دور مزش خوشم نمیومد، چقد خوردی چند ماه مصرف کردی همشو به من بگو لطفا☹️☹️

توروخدا راست میگی؟ با چی بگم؟ من شیر خشک اینقد خوردم چمیدونم مکمل هزار کوفت وزهرماررر ولی ول کردم ری ...

چشم عزیزم

من ی جوری شده بودم که حتی بابامم میگف چرا اینجوری شدی 😐دیگه خیلی داشت روم تاثیر میذاشت رفتم فروشگاه از همین جوانه گندم پاکتیا گرفتم بلافاصله بعد از غذا یکی دو قاشق با ماست پرچرب مخلوط میکردم بعد نهار و شام میخوردم دقت کن بلافاصله باشه سر دو سه هفته اروم اروم صورتم پر شد البته برام خیلی بد مزه بود اوایل چشامو میبستم قورت میدادم تا عادت کردم قبل خابم سیب زمینی ابپز دوتا کوچولو میخوردم 

منم شیر خشک ی دوره خوردم تاثیر نذاشت 

چقد تایپ کردم واست 😑😂 چون کاملا درکت میکنم 

لطفاً لایک نکنید🤝

۱۶۰وزن ۷۶با فستینگ اینقدر سریع کم کردی؟روزانه چند کالری میخوردی؟

اره هروز فست بودم وهیچی نمیخوردم شاید کمتر از ۱۰۰۰تا گاهی هم۱/۲۰۰کالری میگم رژیم مرگ گرفته بودم هیچیییی نمیخوردم وباهیچی هم ورزش میکردم