2777
2789
عنوان

عجب بدبختی شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 116 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم دمنوش سنبلیله میخورمرازیانه رو چجوری دم کنم گیاهشو بگیرم؟؟؟یا عرقش رومیشه طرز استفادشو بگید؟

دانه رازیانه از عطاری بگیر مث چای دم کن     توی خوردنش زیاده روی نکن چون قویه روی هورمون اثر داره

حجم سینه فقط مربوطه ب ژنتیک منم سایزم از ۶۰ کمترهاصلا سوتین نیاز ندارم ورزش هم عضله زیر سینه رو فرم ...

خب دقیقا باید چیکار کرد

اخه تو خانواده پدری همه دارن

مادری هم اوکین

من هیچی ندارم

منم سوتین بزنم و نزنم خیلی فرق نداری انقد که ندارم

از طرفیم خب ادم بخواد ازدواج کنه که نمیشه😭😭😭

دارم دمنوش سنبلیله میخورمرازیانه رو چجوری دم کنم گیاهشو بگیرم؟؟؟یا عرقش رومیشه طرز استفادشو بگید؟

بنظرم ک عرقیات و دمنوش سرخود نخوری بهتره معمولا از یه جا دیگه عوارض میزنه بیرون

اسکینی حساب میشی دیگه

خوبه که

چیه قومبوله قومبوله

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فقط حواست باشه که رازیانه رو تو دوران عادت ماهیانه نخوری...

چرا؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالا نری سرخود رازیانه بخوری...کبدتو داغون کنی....تازه رازیانه ی زیاد میگن کیست سینه میاره

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بله

من مجردیم 60بودم الان 70بعدزایمان خوب میشی توحاملگی تا85هم رفتم😁

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان من با سینه ۷۵ دلم بخواد ۸۰ باشم باید چیکارکنمبا ازدواج تغییر میکنه یا بارداری

من متاهلم و با ۸۰ هم اصلا شکل خوبی نیس یکی اون ور یکی این ور با هم قهرن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خب دقیقا باید چیکار کرداخه تو خانواده پدری همه دارنمادری هم اوکینمن هیچی ندارممنم سوتین بزنم و نزنم ...

خب عزیزم ازدواج کنی خیلی بهتر میشه

😐😬 بعدش هم چرا اینجوری خودتو تخریب میکنی؟

اتفاقا مدل اروپایی هستی خیلی شیک و جذاب

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من دوتا بچه آورم اندازه دوتا گردو کوچیک هست🤦‍♀️🤦‍♀️جالب اینجاست کلا اندامم خوبه لاغر نیستم و اون ل ...

ببخشید اینو میپرسم همسرتون اوکی بودن با این مسئله؟؟

من خیلی نگرانم

از یه طرف لباسا خوب نمیشه رو تن ادم از یه طرفم این مسئله

اعتماد بنعسم افت کرده😭

اسکینی حساب میشی دیگهخوبه کهچیه قومبوله قومبوله

تو رو خدا عکس پروفایلت رو عوض کن....یه جوریه با ابن عکس تو این مدل تاپیکا نظر بدی😐😑😐

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉