2777
2789
خیلی مواظب باش توی سایت ♥️

ممنونم آبجی جونم 

بله همینطوره  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیل انبوهی‌ از آقایون مجرد تو تاپیکن‌ خب چرا همه میگن مجردیم  هم دختر هم پسر خب باهم ازدواج کنید دیگههه

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

میخوان خانواده من نمیخوان

من خودم خدا رو هزاران بار شکر شرايط خيلي خوبی دارم 

ولی 

یادت باشه همیشه دنيا اون جوری ما ها می‌خواهیم پيش نميره

من خودم‌ الآن توی شرایط سختي ام ،البته‌ الآن نسبت‌ به چند روز قبل بهترم 

با یه نفر توی محل کارم آشنا شدم یعنی از بیمارام بود 

بعد ازم خواستگاری کرد دو بار بهش جواب رد دادم ،با اين که منم ازش خوشم اومده بود ولی میدونستم یکسری تفاوت ها مخصوصا از نظر فرهنگ خانواده ها وجود داره پس دلیلی نداشت که بريم توی آشنایی با هم 

ولی بعد حدود یکسال دوباره ازم خواستگاری کرد برای بار سوم. 

ااین بار خيلي با خانواده ام صحبت‌ کردم تا با هم بريم توی مرحله‌ آشنایی  و خلاصه به سختي راضی شون کردم. 

حدود ۳ ،۴  ماه توی آشنایی بوديم 

خودمون با هم اوکی بوديم از همديگه هم خوشمون میومد ولی واقعا یکسری تفاوت ها بین خانواده ها بود که برای هر دومون در آینده چالش‌ های خيلي سخت و اذيت کننده‌ ای ایجاد می‌کرد 

براي همين ، ۳روز پیش بعد از تامل و تفکر زياد بر‌خلاف ميل مون، براي همديگه آرزوی خوشبختی کردیم و خدانگهدار 

منم ۳۶سالمه و مجردمروزات چطور میگذرن؟حالت با زندگی خوبه؟

عزیزدلم ۳۶با ۳۶ فرق داره ممکنه ی نفر شهر بزرگ باشه ی نفر شهر کوچیک. من شهر کوچیک زندگی میکنم و متاسفانه خیلی سخت میگذره ای کاش کارم تو شرکت درست میشد لااقل از این محیط دور میشدم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سیل انبوهی‌ از آقایون مجرد تو تاپیکن‌ خب چرا همه میگن مجردیم هم دختر هم پسر خب باهم ازدواج کنید دیگ ...

ای  کاش به همین راحتی بود🥹🥹😂

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

منم ۳۶سالمه و مجردمروزات چطور میگذرن؟حالت با زندگی خوبه؟

شما شاغلی 

عزیزدلم ۳۶با ۳۶ فرق داره ممکنه ی نفر شهر بزرگ باشه ی نفر شهر کوچیک. من شهر کوچیک زندگی میکنم و متاسف ...

کاملا درسته من تهرانم دخترایی هستن ۴۰ سال به بالا اصلا فکر ازدواج نیستن یا خیلی واسشون مهم نیست یا سرکار میرن سرگرم هستن یا کسی کسیو نمی‌شناسه که بخاد چیزی بگه 

من متولد ۷۹ هستم ۲۵ سالمه متاهلم یه بچه ام دارم خب ک چی حالا فکر کردی ما ک متاهلیم چه گلی ب سر خودمون زدیم ک شما جاموندی نه والا هیچی  هیچ خبری نیست همونجا خونه بابات بهترین جاس بدون منت داری زندگی میکنی دختر قدر مجردیتو بدون خونه شوهر فقط غرغر مادرشوهرو خواهرشوهره و اوامر شوهر قدر بدون برو برای خودت کلاسای مختلف برو با دوستات مسافرت سفر برو عشق کن وقت واسه شوهر کردن همیشه هست ولی جوانی دیگه بر نمیگرده مجردی دیگه برنمیگرده بروتا میتونی ب خودت برس و خوش بگذرون چون ازدواج کنی دیگه نمیتونی زیاد برای خودت و علایقت وقت بزاری 

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

پس خانواده ات بیهراه نمیگن اونا هم فقط خير و صلاح خودت رو میخوان نمیشه گفت گذشته اصلا مهم نیست

بله و امکانش هست بعد از متاهل شدن و بقول معروف خرش از پل رد شد دوباره این کار ادامه بده