2789
عنوان

مانتو😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 57 پست

اين دوتا بهم چسبيدن؟؟اگر نه شايد يه زير سارافوني ديگه مناسب تر باشه ،البته شايد هم توي عكس يكم ناهماهنگ

ولي واس دختر ١٥ ساله خيلي نازه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

جوراب شلواریش رنگش نمیخوره عوض کنه .شالم زرشکی خوبه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بامزه است برای دختر پونزده ساله

شال زرشکی ساده بلندددد بندازه با یه کیف هنری و.کفش تخت دخترونه

چه گوگولی بشه خواهرت از طرف من لپش رو بکش

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

والا بنده با چهل سال سن

مانتو با دامن میپوشم

خیلی هم لذت میبرم 

نوستالژی زمان اون خدابیامرز 😁

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

معذرت میخوام ولی خسته نشدین انقد از این مدل مانتو دیدین تو تاپیکای مختلف و هی پرسیدین این ماتتوئه یا لباس؟؟؟😒😒😒😒

بابا امسال از این مدل مده و پر تو بازار از ایناس

خب تو بازارم ندیدین تو تاپیکا ک دیدین....

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
اين دوتا بهم چسبيدن؟؟اگر نه شايد يه زير سارافوني ديگه مناسب تر باشه ،البته شايد هم توي عكس يكم ناهما ...

بله به هم چسبیده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
معذرت میخوام ولی خسته نشدین انقد از این مدل مانتو دیدین تو تاپیکای مختلف و هی پرسیدین این ماتتوئه یا ...

این یه برنده که مانتوهای مدل شهرزاد رو تولید میکنه تو فیلم شهرزاد هم پره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اتفاقا این سبک ها برای دختر 15 ساله خیلی مناسبه،دیگ نمیشه دختر بچه مانتو رسمی بپوشه که مبارکش باشه،بنظرم شالش با سارافن ست بشه بهتره و یا اگه ترکیب رنگ هر دو تاش هست مدلش خیلی شلوغ نباشه .ان شاالله به شادی بپوشه عزیزم 

در مغازه های جوراب فروشی ساپورت یا جوراب رنگ.سورمه ای تیره ....همرنگ زیر سارافونیش...هست اگه براش بگیرین حتما خوشحال میشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اره عزیزم میدونم خیلی هم شیکه

مبارکش باشه و ایشال ب خوشی بپوشه 

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔