2777
2789
عنوان

سرکار رفتن و بچه کوچیک و مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 37 پست
بعد اگه یاد بگیرم میتونم وقت از اداره بزنم بیرون بیام دخترم بیارم، یا نمیشه تکون خورد تا پایان تایم ...

با چه رزومه ای داری به کار تو اداره فک میکنی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
باید ببینی میتونی یا نهیا یه کاری داشته باشی که به شرایطتت بخورهمن شاغلم ولی مغازه از خودمونپس هر وق ...

نه اداری، بازنشستگی میخوام

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اگه یاد بگیرم میتونم وقت از اداره بزنم بیرون بیام دخترم بیارم، یا نمیشه تکون خورد تا پایان تایم ...

الان کارمندی مگه ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
بشینم خونه اینجوری که میگی تمام حقوقت پای اسنپ میره

تو خونه افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد خونه بمونم، قبلا اینطور نبودم اما الان میگم فقط برم جایی

چندین جا رفتم از نمایندگی تا اداری فروشندگی همه رد میکنن دنبال مجرد بیکارن که نه بچه داشته باشه همم ...

دقیقا

که هر وقت خواستن بیستر‌نگهش دارن و اینکه شوهر نداشته باشه هی بیاد شاکی بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم به راحتی که نیس من لیسانسم واسه فروشندگی هم نمیخوانم

نمیدونم والا شوهرمم گیر داده میره برو سرکار، میگم بچها و چکار کنم، از طرفی خودم دو دلم، یعنی میترسم از محیط جدید، ولی دلمم میخواد، یعنی سرکار رفتن ارزش داره؟ 

چندین جا رفتم از نمایندگی تا اداری فروشندگی همه رد میکنن دنبال مجرد بیکارن که نه بچه داشته باشه همم ...

پس منو اخراج میکنن چون من شوهرم گفتم برم سرکار هم ساعت 1 میام خونه نمیتونم وایسم زیاد

نمیدونم والا شوهرمم گیر داده میره برو سرکار، میگم بچها و چکار کنم، از طرفی خودم دو دلم، یعنی میترسم ...

اره خوبه ولی بچها من بزرگن ولی یکیش ششم یکیش چهارمه اگه برم پوستم کنده میشه نهایت تک شیفت بشه خوبه