2777
2789

آی بمیرم برات 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستم.خدا نکنه رفیق

باهم قبلا حرف زدیم؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره عزیزمفکر کنم جنجالی دیروز بود

عه عشقم یادم نمیاد درباره چی حرف زدیم؟

نمیذونم لایکم میکردی یا کامنت موافقتو تاپیک‌اب و سیستان .....ولی چون اسمتو رو کامنتم دیدم یادمه

یادم آمد عشقم درباره این بود که تا ساعت چند میتونیم بیرون باشیم

اهان پس تاپیک‌و‌اشتباه کردم♥️

اره عشقم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز