2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
خب چجوری؟ من اصلا زیاد اون رو نمیبینم ببینم هم در جمع هست زیاد شانس تنها بودن با اون رو ندارم چجوری ...

والا آدم حس میکنه عشق واقعه یانه مثلا اگه برات وقت میزاره نگرانته هرروز جویای حالته میفهمی دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک دارم مثلا زمان هایی که باهاش تنها بودم باهام خوب برخورد کرده و بعد با حرفاش من رو خندونده ولی در ...

ببین بنظر من که دوستت داره. اگر میخوای مطمئن بشی باهاش خودمونی شو و یجوری خودتو جلوش کوچیک کن که حس راحتی باهات داشته باشه و خجالت نکشه... البته من تجربه ای ندارم و فقط با توجه به احساسات خودم میگم... من خودم اگه عاشق یکی بشم سعی میکنم اصلا نشون ندم یجوری بی احساس جلوش نقش بازی کنم که بیشتر ازم خوشش بیاد... چون فکر میکنم اگه دختره ببینه که من عاشقشم حس کنه من یجوری ضعیفم یا قابل پیش بینی ام... نمیخوام بفهمه که من دوسش دارمو میخوام ازم خوشش بیاد... نه اینکه خودشم از من خوشش بیادو بخواد یجوری مخ منو بزنه... اون موقع منم گاردمو میبرم پایین...

البته این اخلاق منه شاید بقیه پسرا این شکلی نباشن فقط میخوام بگم که همچین احتمالیم وجود داره.

ببین بنظر من که دوستت داره. اگر میخوای مطمئن بشی باهاش خودمونی شو و یجوری خودتو جلوش کوچیک کن که حس ...

اخه من عاشقشم نیستم 

فقط چون یکسری شک ها برام ایجاد شده دوست داشتم مطمئن بشم اما خب کسی و هم ندارم بفرستم جلو که از زیره زبونش بکشه

خودم هم خجالت میکشم برم جلو ازش مستقیم بپرسم 

زیاد هم که همو نمیبینیم اگر هم ببینیم در جمع هستش 

و این کار رو برام سخت میکنه 

مثلا اگه بخوام سرد برخورد کنم که داخل جمع که هستیم اونم مثلا در حده یکساعت یا شاید هم کمتر یا بیشتر اون چطور میخواد متوجه بشه که مثلا سردی من با اونه 

با خودم می‌گم اگه دوستم داشته باشه خودش میاد جلو 

دیگه لازم نیست من بخوام اینجوری کنم 

نظرت ؟ 

اخه من عاشقشم نیستم فقط چون یکسری شک ها برام ایجاد شده دوست داشتم مطمئن بشم اما خب کسی و هم ندارم بف ...

آره. میتونی هیچ کار نکنی... اون موقع اگه عاشقت باشه خودش صبرش تموم میشه و سعی میکنه یجوری واضح بهت سیگنال بده که عاشقته... (منظورم از سیگنال دادن مثلا نگاه کردن شدیده... مثلا اگه من بخوام یکی بفهمه عاشقشم هی تو جمع بهش نگاه میکنم...)

البته اینا فقط احتمالات و اتفاقای ممکنه و منم فقط ۱۷ سال سن دارم خیلی تجربه ندارم