2777
2789
عنوان

فقط خانم های مذهبی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 38 پست
اسی من محجبه هستم و با نظر ایشون هم خیلی موافقم عزیزم پیجش رو میدی منم واسه دخترم ببینم

عزیزدلم خیلی خیلی خیلی شرمنده من الان گوشی ام خراب شده رفته نمایندگی با گوشی شوهرم الان اومدم اینجا واقعا ببخشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم خیلی خیلی خیلی شرمنده من الان گوشی ام خراب شده رفته نمایندگی با گوشی شوهرم الان اومدم اینجا ...

خواهش میکنم عزیزم اشکالی نداره دشمنت شرمنده♥

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

نیمه مذهبی هستم 

بله ..چرا که نه....دختر من بچه بود دوست داشت چادر ملی بپوشه و من اجازه میدادم ...خودش پوشید خودش گذاشت کنار ..الان که بزرگه شال رو هم بزور رو شونش نگه میداره ..با اینم مشکلی ندارم   

براش چادر تا سر حد زانو میدوختم چادر کوتاه ک راحت راه بره 

خواهر زاده من ۵سالشه یکی داره کش داره سرمیکنه با شورتک پاها لخت😅😅😅میاد تو کوچه ک بره مغازه خرید کنه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من مذهبی نیستم اما اگر بشه یک نظری بدم♡اول اینکه گل دخترت رو حتما از طرف من روی ماهش رو ببوس💖عزیزم ...

عزیزم میشه دلیلتون رو بگین؟ 💚🥰

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اسی من محجبه هستم و با نظر ایشون هم خیلی موافقم عزیزم پیجش رو میدی منم واسه دخترم ببینم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بنظرم چون هنوز بچس و نباید لباس سیاه مخصوصا تو تابستان براش پوشوند و لباس هایی که من اونجا دیدم هم پوشیده بود هم رنگ های قشنگ و ملایم داشت هم خیلی دخترانه و شیک بوو

اره عزیزم چرا نذارم؟ولی لباس مناسب هم زیرش بپوشه موقع بازی چادرش رو در بیاره.در واقع لازمه صحبت کنید و روشن کنید براش که چون هنوز تکلیف نشدی میتونی موقع بازی چادرت رو بدی به من چون لباست هم پوشیده هستش

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
بنظرم چون هنوز بچس و نباید لباس سیاه مخصوصا تو تابستان براش پوشوند و لباس هایی که من اونجا دیدم هم پ ...

اخه بخاطر سنش عاشق چادر شده نه پوشش

به نظرم نشونش بدن خودش انتخاب کنه 

چون لباسایی که شما میگی  معمولا خیلی با بقیه لباسا متفاوته و چشا بهش عادت نداره  ممکنه اذیت بشه اگه ظاهرش با بقیه خیلی متفاوت باشه 

اما چادر و شال و روسری مرسومه متفاوت نیست 

دلیل چی رو

این که موافقید استارتر نذارن دخترشون چادر بپوشه