2777
2789
عنوان

یا خدا جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست
۵ تا آیه الکرسی میخونم که ان شاالله خواب باشن و خیلی زود جوابتون رو بدن🤲

ممنون ان شالله ولی چشمم اب نمیخوره😭به قران هرشب انلاین بود از 8شب خبری نیست ساعت 9پیام دادم چرا جواب پیام سرگوشیش نمیده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بازم فرقی نمیکنهبه نظرم احتمال این که موردی پیش بیاد ۵ به ۹۵ درصد هست

عزیزم هرشب انلاین اصلا فضا مجازی کنار بهش پیام دادم خوابشان کلا 5ساعت درشبانه روز طفلک همش از بی خوابی خستگی ناله میکرد چندروز دیگه میاد گفتم ان شالله استراحت  شروع میشه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید امروز زود خوابیدن یا کار دارن

هرشب بیداره کارهم داشت بامن در ارتباطه همیشه پیام دادم سرگوشیش حداقل ببینه جواب باید بده سرش به خواب زیاد نیست وقت خواب ندارن

عزیزم هرشب انلاین اصلا فضا مجازی کنار بهش پیام دادم خوابشان کلا 5ساعت درشبانه روز طفلک همش از بی خوا ...

خب جایی که اونا هستن تو طول روز کلی زحمت و کار دارن دیگه شب ببخشید عین مرده میشن از خستگی😂 ساعت ۵ صبح هم که بیدار باش میزنن

به قول خود شما ۵ ساعت کلا خواب دارن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ممنون ان شالله ولی چشمم اب نمیخوره😭به قران هرشب انلاین بود از 8شب خبری نیست ساعت 9پیام دادم چرا جوا ...

عه این چه حرفی میزنین،

امید داشته باشین و دعا کنین و آروم باشین.

توکلتون به خدا باشه.

ماهم اینجا دعا میکنیم که چیزی نباشه ان شاالله

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
هرشب بیداره کارهم داشت بامن در ارتباطه همیشه پیام دادم سرگوشیش حداقل ببینه جواب باید بده سرش به خواب ...

نگران نباش تا صبح پیام میده

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

عه این چه حرفی میزنین،امید داشته باشین و دعا کنین و آروم باشین.توکلتون به خدا باشه.ماهم اینجا دعا می ...

ممنون به خدا هروقت میره من همیشه استرس میگیره موقع جنگ بدانی مردم زنده شدم خودش هم میدانه برای همین منو چشم انتظار نمیزاره هیچ وقت سه تابچه دارم خدایا خودندمواظب شوهرم باش

نگران نباش تا صبح پیام میده

ان شالله

بی خبری خوش خبریه☺️ نگران نباش به کسی زنگ بزن ک ممکنه ازش خبری داشته باشه

نمیتونم همکارهاش تا حالا زنگ نزدم خانومهاشان هم خوابن نصفه شب من زنگ بزنم منو خوابم نمیبره تاصبح خبر نشد زنگ میزنم به همکارهاش دعا کنید الکی دلم اشوب باسه

سلام خانمی ،ای کاش میومدین اینجا اطلاع میدادین .من خیلی تو فکرتو هستم.

سلام عزیزم سوهرم صبح تماس گرفت گف کارش به شدت فشرده بوده وتلفن دسترس نداشته وقتی دیده صبح زود اطلاع داد شرمنده شما راهم اذیت کردم من همش استرس کارشوهرم دارم خیلی جاش خطرناکه بازم حلال کنید

سلام عزیزم سوهرم صبح تماس گرفت گف کارش به شدت فشرده بوده وتلفن دسترس نداشته وقتی دیده صبح زود اطلاع ...

واااای خداروشکر😍😍😍😍

بخدا  سر نماز صبح همش براتون دعا کردم🥹

الهی شکر 🤲

ان شاالله همیشه سلامت باشن و سایشون سال های سال بالای سرتون باشه🤲🌹

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
واااای خداروشکر😍😍😍😍بخدا سر نماز صبح همش براتون دعا کردم🥹الهی شکر 🤲ان شاالله همیشه سلامت باشن ...

ممنون عزیزم خداخیرتان بده به خدا خودم بعد ازنماز صبح خوابیدم  بازم بنده حلال کنید فکر شماهم درگیر کردم خداشاهده جایینداشتم حرفم بزنم الانم شوهرم زنگ زد فردا اذان صبح تا خوده شب درکیره که تماس یا زنگ نزدم بدانی اگر اطلاع بده خیالم راحته ولی به خاطر تنش ها لب مرز استرس همیشه برام هست