من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من صداشون میزنممثلا پنج شنبه هاش چندتا غذا درست میکنم میدم بیرونیا صدقه میدمبستگی ب خودتون داره
خدا رو شکر
لطفا و تو رو خدا به اسم کاربریم دعاکن خدا سلامتی و طول عمر و آبرو و رزق فراوان و آرامش به مادرم و عزیزانم بده و بنویس من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچهای سالم همیشه ثبت نام شه و درس بخونه و انشالله همه چی راحت یاد بگیره و داداشم درسخون شه و انشالله هر کی بدخواه و دشمن من و عزیزانم هست و هر کی هر ظلمی کرد برا من و عزیزانم ، سر خود اون ظالما پیش بیاد دعا کن 😔و انشالله همین روزا جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم 😭 و انشالله کارت ملیم همین روزا پیدا شه و تو خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای سواستفاده گر نیفتاده باشه و نیفته😔