2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا من که دیگه صدام فقط به خودم میرسه هیچکس حتی خدا هم نمیشنوه باورت نمیشه چقد چله گرفتم کاش میمردم ...

باورت میکنم منم مث توام بجایی رسیدم که میگم بیخیال دیگ این دنیام ک عذاب بود پس عذاب اون دنیا هم بجون بخرم فقط برم دیگه

دلت پاکه که جواب میگیری میشه واسه منم ازشون بخوای؟

چشم

ولی مطمئن باش از ته دلت بخوای ب صلاحت باشه درست میشه عزیزم

آقا امام رضا هم خیلی حاجت میده

صداش بزن بگو سادات منو فرستاده ضمانتم بکن آقا

باورت میکنم منم مث توام بجایی رسیدم که میگم بیخیال دیگ این دنیام ک عذاب بود پس عذاب اون دنیا هم بجون ...

من حاجتم خیلی کوچیکه خیلیی دعا کن تا آخر مرداد بهش برسم وگرنه دق میکنم

عزیزمیتوام منو دعاکن اونی میخوام پیش بیادصدتا حمد تقدیم خانم ام البنین کن اینم خیلی حاجت میده

چشم عزیزم انشاالله حاجت روا بشی به زودی

بارها فرستادم متاسفانه حاجتمو ندادن 

من صداشون میزنممثلا پنج شنبه هاش چندتا غذا درست میکنم میدم بیرونیا صدقه میدمبستگی ب خودتون داره

خدا رو شکر

لطفا و تو رو خدا به اسم کاربریم دعاکن خدا سلامتی و طول عمر و آبرو و رزق فراوان و آرامش به مادرم و عزیزانم بده و بنویس من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و  انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچهای سالم همیشه ثبت نام شه و درس بخونه و انشالله همه چی راحت یاد بگیره و داداشم درسخون شه و انشالله هر کی بدخواه و دشمن من و عزیزانم هست و هر کی هر ظلمی کرد برا من و عزیزانم ، سر خود اون ظالما پیش بیاد دعا کن 😔و انشالله همین روزا جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم 😭 و انشالله کارت ملیم همین روزا پیدا شه و تو خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای سواستفاده گر نیفتاده باشه و نیفته😔