2777
2789
عنوان

شما به این اعتقاد دارین که

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

از کجا میدونی دوست دارن؟شاید فقط تظاهر میکنن

نفعی ندارم براشون چرا باید تظاهر کنن؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نفعی ندارم براشون چرا باید تظاهر کنن؟

اخه آدما معمولا دقتی باهم رو به رو میشن الکی شروع میکنن مهربونی و قربون صدقه هم رفتن بخاطر همین گفتم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

دوست داشتن نمیدونم 

اما اینکه از خاطرادم بگذره اره مثلا خودم تا یکی تو دلم بگذره یا میبینمش یا بهم پیام میده

دوست داشتن هم دل به دل راه نداره باید حس کنی کاملا متوجه میشی طرف هم مثل توعه یلنه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

نه عاشق یکی بودم عشق در حد جنونولی اون نه ..خب پس نه🤣💅🏻

دقیقا این بلا داره سر منم میاد🥲😂

میخوام خودمو قانع کنم که نهههه اونم از تو خوشش میاددد

اخه آدما معمولا دقتی باهم رو به رو میشن الکی شروع میکنن مهربونی و قربون صدقه هم رفتن بخاطر همین گفتم

اره میدونم چی میگی خودمم ب این فکر کردم ولی نفعی ندارم واسشون  برای همون دلیلی نمیبینم بخان تظاهر کنن وبزور مهربون باشن بامن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نینی سایتی ها همه ی تاپیکا هستن جز جاهایی که آدما بهشون نیاز دارن.مثل من که الان تامیک زدم هیچکس نیو ...

خب منم نیاز داشتم که بیان

میخواستم جواب سوالمو بگیرم که خودمو امیدوار به دوست داشته شدن توسط یه آدم کنم یا امیدواری الکی به دلم ندم

2790
2778
2791
2779
2792