2777
2789
عنوان

طرح یسنا ویژه مادران باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 44 پست
برا ما پیامی نیامده

بری سوپری کارتو بزنه مشخصه اومد یا نه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز وام پسرمو نگرفتم میگن سایت بسته اس کسی وام فرزند آوری گرفته؟

من گرفتم ولی اصلا برکت نداشت.  بعدشم سه سال باید قسط بدیم

دیگه وام بچه دومم رو نمیخوام بگیرم 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بری سوپری کارتو بزنه مشخصه اومد یا نه

باشه مرسی

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

میگم۹۰۰دروغ نیس😅

منم میگم دروغ 

چرا چون ب دوقلوها ۹۰۰میدن پس همون میشه نفری ۴۵۰

خخخخخخ

خیلیا اشتباه برداشت کردن ک ب هر بچه ۹۰۰میدن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من گرفتم ولی اصلا برکت نداشت. بعدشم سه سال باید قسط بدیمدیگه وام بچه دومم رو نمیخوام بگیرم

چند ماه پیش گرفتی گلم؟

مبلغش چقدر بود؟

منکه هر سری میرم کافی‌نت میگن سایت بسته اس

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
پیامک نمیاد؟

شاید بیاد شایدم نه

منم میگم دروغ چرا چون ب دوقلوها ۹۰۰میدن پس همون میشه نفری ۴۵۰خخخخخخخیلیا اشتباه برداشت کردن ک ب هر ب ...

آره الان اسی هم میگه نفری۹۰۰

ولی خودم خبرش رادیدم نفری۴۵۰ که دوقلومیشه۹۰۰

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چند ماه پیش گرفتی گلم؟مبلغش چقدر بود؟منکه هر سری میرم کافی‌نت میگن سایت بسته اس

برج ۹ پارسال

۴۰ تومن

چند ماه پیش گرفتی گلم؟مبلغش چقدر بود؟منکه هر سری میرم کافی‌نت میگن سایت بسته اس

ما هم چندین ماه توی نوبت بودیم تاگرفتیم 

آره الان اسی هم میگه نفری۹۰۰ولی خودم خبرش رادیدم نفری۴۵۰ که دوقلومیشه۹۰۰

افرین دقیقا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نزدن برام

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣