2777
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم شاید امام حسین مارو نمی خواسته ؟؟

نه عزیزم منم ک سال اول رفتم جای خواب پیدا نکردیم دو ردز گرسنه موندیم چون غذای عربی نمی تونستم بخورم برگشتم ک راننده راه و اشتباه رفت رفتیم جای خطرناک عراق

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
یعنی امام حسین مارو نمی خواسته ؟

نه عزیزم 

این چه حرفیه

تو  یا نمیدونی امام حسین کی بوده یا داری خودت رو گول میزنی

دل مهربون آقامون رو هیچ کس نداره 

امام حسین کسی بود که دلسوز دشمنانش هم بود

زیاد گم میشد

عزیزدلم شما تو اوج شلوغی رفتین 

اربعین کم جمعیتی نمیرن میدونی از چند کشور میرن؟؟؟میدونی چندین هزار یا میلیون نفر میرن؟؟؟فوقالعاده شلوغه 

چون تفتیش زنانه مردانه دارن هر چقد بگم شلوغه کم گفتم ازدحام جمعیته 

منم سال ۹۵ با برادر و پدرم رفتم و روز اول توی تفتیش گمشون کردم توی کربلا وقتی همدیگرو پیدا کردیم قرار گذاشتیم هر ساعتی رفتم بیرون ۷ بعدازظهر محل خواب باش و من خودمو قبل از ساعت ۷بعدازظهر میرسوندم ب محل قرارمون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یعنی امام حسین مارو نمی خواسته ؟

این دیگه از اون حرفا بود

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نه پیر نیستنمی‌دونم چرا اینطوری می شد اصلا عادی نبودیادمه یه بار چشمم رو که باز کردم بابام نبود

طوری نیست خیلی حساسید..مرده ،بچه که نیست گم شه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......