2777
2789

کلا پیش خانوادش همه جوره بی احترامی میکنه بهم انگار زن و شوهر نیستم فقط برای غذا خوردن میاد میره دام میخوابه. پولاشو ازمن پنهون میکنه ب خانوادش میده.ی بار برد ازمایش و دارو گرف جمعا شد ۳ میلیون ب زبون اومد دیدم مادرش میگه پولاتو ب کارت پدرت بزن ندونه وقت خواست بگو میبینی ک کارتم خالیه.شغلش دامداریه همه جامونو کک گرفته بچم تو بدنش ی جای صاف نیس همه جاشو نیش زدن گفتم منو ببر چن روز بمونم خونه پدرم ن برای خونه کولر میگیری از ی جا هم کک و پشه هس اینجایی بقیشو بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید در جواب میگفتی خدا خر را شناخت شاخش نداد 

البته ببخشید ولی جواب بی احترامی بی احترامیه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خلاصه گف نمیبرم غذا رو کی برای چوپانا درست کنه گفتم نمیبینی وضع بچه رو چطوره حالش میگه هیچی نمیشه ی لحظه وایساد گف اگ پول داشتم ی لحظه هم نگهت نمیداشتم منم گفتم توچی هستی اخه منو نگه داری شبیه ادم نیسی ک پدرش گف ببرش دوروز دگ میاد بزار بچه خوب شه اونا هرچی بگن اونو میکنه خلاصه این اورد موقع پیاده شدن ب من گف ی امضا هس تموم کنی بری پی زندگیت گفتم دگ نیا دنبالم از توبرای من شوهر درنمیاد الانم پدرش زنگ زده میگه فردا صب ساعت ۸ خونه باش برای چوپانا غذا درست کن ما یکی از فامیلامون مرده میریم اونجا از صب. منم گفتم بدن بچم خوب نیس نمیتونم بیام از الانبزارین فردا گرم میکنن میخورن گوشیو قط کرد خودشو ب نشنیدن زد مثلا بنظرتون چیکارکنم

خلاصه گف نمیبرم غذا رو کی برای چوپانا درست کنه گفتم نمیبینی وضع بچه رو چطوره حالش میگه هیچی نمیشه ی ...

روستازندگی می‌کنید توکه شرایطو دیدی چراقبول کردی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
خلاصه گف نمیبرم غذا رو کی برای چوپانا درست کنه گفتم نمیبینی وضع بچه رو چطوره حالش میگه هیچی نمیشه ی ...

مگه کلفتی؟؟ اصلا مگه بابتش پول میدن که اینقد شاکین؟؟؟ حتی هزینه دکترتم نمیدن مفتی حمالی و نوکری میکنی که تهش چی بشه؟؟؟ 

نري يه وقت چقد رو دارن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد