2777
2789
عنوان

اون چی داشت که من نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
عزیزم خواهشا انقدر گذشته رو ورق نزن شما اولین کسی نیستی که بهت خیانت شده آخری هم نیستی پیکه به شکیرا ...

قربون دلت مهربونت برم که وقت گذاشتی برام

حرفات ارومم کرد 

امیدوارم هرجای دنیایی دلت اروم و شاد باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودتو سرزنش نکن 

درکت میکنم که چقدر از درون فکر و خیال داری 

ولی اینو بدون مرد جماعت دست رد به سینه هیچ زنی نمیزنه ببین کور کچل زشت قشنگ هر جور باشه دلشون می خواد پس خودتو مقایسه نکن باهاش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

‌ ‌ ‌‌‌ ‌

من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن. 

باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن. 

صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن. 

بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.

و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.

😔💔💙ممنونم ابجی جان که وقت گذاشتی حرفات ارومم کرد

برقرار باشی قشنگم🫂🧡

یادت باشه زندگی روی خوشش رو به هیچ کس نشون نمیده 

نه خوشی و نه غمِ این دنیا هیچ کدوم موندنی نیست💖

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

2790
2778
2791
2779
2792