2777
2789
عنوان

عشق من 😍🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 38 پست

با اجازه استارتر 

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده 

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره 

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید 

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید 

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

شما کاربر آقا هستین؟

چقدر هنرمند!👌🏻👌🏻

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی جون خیلی خوشگله خسته نباشی😍

مرسی عزیزم❤️✨

فداتم 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شما کاربر آقا هستین؟چقدر هنرمند!👌🏻👌🏻

خیر من دخترم❤️🌱

ممنون عزیزم فدات✨💓

ببخشید یه سوال امضام براتون میاد یا نه؟ 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خیر من دخترم❤️🌱ممنون عزیزم فدات✨💓ببخشید یه سوال امضام براتون میاد یا نه؟

شما هم هنرمندی😍

ولی اینکه یه آقا این عروسک انقدر قشنگ و تمیز بافته باشه خیلی جالب بود برام😁

دست مریزاد دختر👌🏻😍

بله مشخصه

امضای جدید مبارک😁❤️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

شما هم هنرمندی😍ولی اینکه یه آقا این عروسک انقدر قشنگ و تمیز بافته باشه خیلی جالب بود برام😁دست مریز ...

مرسییی 😍

یکی میگفت امضام نیست کلا، همونیه که نوشته بخاب بابا و ادامش توصیح داره؟

مرسییی 😍یکی میگفت امضام نیست کلا، همونیه که نوشته بخاب بابا و ادامش توصیح داره؟

❤️

بله 

توضیح دادی که کاربری دست دو نفره

خیلی خوشگله عزیزم افرین😍❤️

ممنون عزیزم 

قشنگی از خودته❤️

❤️بله توضیح دادی که کاربری دست دو نفره

مرسی ممنون✨🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز