2777
2789
عنوان

دندون یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 67 پست
من حقیقتشو بگم رتبم ب دندون نمیخورد .ولی اگر می‌آوردم شاید میرفتم چون اونموقع پزشکی علاقه زیاد نداشت ...

میشه یه نگاه به درصد و نمره های من بکنی بگی چی میارم 

تاپیک قبلیم 

لطف میکنی 

چی بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بحث علاقه باشه فقط پزشکی ولی دندون درس کمتر داره پول عمومیش بهتره باکلاس تره وای دارم دیوانه میش ...

برو دنبال علاقت

دندونم درس کم نداره خیلیم کار عملی داره این که جا انداختن درسش کمه اشتباهه چون فقط کمتر از پزشکیه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

اینجا همه یا پزشکی میخونن یا دندانپزشکی 

و یا عاشق دندانپزشک شدن و یا خواستگار پزشک دارن که قابل نمیدونن 

حالا شما یکی از این ۴ تا رو انتخاب کن 😄

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
برو دنبال علاقتدندونم درس کم نداره خیلیم کار عملی داره این که جا انداختن درسش کمه اشتباهه چون فقط کم ...

منم منظورم این بود که نسبت به پزشکی درسش کمتره 

اره تهش میرم پزشکی بیخودی از همه نظر می پرسم 😂😂

چی بگم