پول گرفتن مساوی با خرد شدن تمام، همشم مسخرم میکنه که تو هیچ هنری نداری🫠 توکارای خونه کمکم نمیکنه رسما از بعد عروسی برده هستم بشور غذا درست کنم میوه بیار جمع کن اونم میخوره میخوابه میره سرکار ، تا میگم اینو میخوام میگه نمیخواد ولش کن، خیلی ناراحتم این هفته خرید میوه انجام نداد😶تو یخچال فقط هندونه هست🫠 منم میرم باشگاه دیگه نمیخوام ادامه بدم چون تغذیه خیلی مهمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بابام همیشه بحرفم میکرده، یه عادت بدی دارم اگه شوهرم یکبار بگه نه دیگه ازش اون چیزو نمیخوام حس او ...
دقیقا منم همینطورم
من حالا برام کم نمیزاره ولی دوست ندارم ازش بخوام یه بار گفتم پول تو جیبی بده ماهانه نداد دیگه ام تکرار نکردم ولی خوب دلم شکست که هرچی میخوام باید بهش بگم
من بابام همیشه بحرفم میکرده، یه عادت بدی دارم اگه شوهرم یکبار بگه نه دیگه ازش اون چیزو نمیخوام حس او ...
نه بابا جدا شدن چیه.
خب بابات خدا حفظش کنه یه جور بوده ایشون یه جورن همه که شبیه هم نیستن. آویزون چیه خب زنیشی. متوجه نیست باید بگی بهش. بعد زیاد باهاش حرف بزن. بگو بدترین اخلاق یه مرد خساسته. یا بگو ماهانه بهم جدا بگو.رامش کن
دقیقا منم همینطورم من حالا برام کم نمیزاره ولی دوست ندارم ازش بخوام یه بار گفتم پول تو جیبی بده ماها ...
من تو دوران عقدم هیچی ازش نخواستم یکبار گفتم پول لیزرمو بده گفت من پولشو نمیدم خودت بده فقط یک جلسه گفتم بده گفت ندارم😶😐 خیلی خورد تو ذوقم ،تولد امسالمم کادو نخرید😓😓 من دختر عمم شوهرش وضعش معمولیه ولی براش النگو خریده گوشی ایفون ۱۶، تاالان ۳بارم مسافرت رفته ولی من یکبار با خانوادش رفتم که هیچی نخریدم، یکبار شمال که خریدم بزور با غر و منت، یکبار دیگه هم داداشش اومد☹️کوفت نخریدم،تازه خونه اقوام بودیم خرجمون با اونا بود