2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی با مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 62 پست
نه خسیسه شناختمش،رفتیم مسافرت هیچی برام نخرید مسافرت دوم از کارت خودم برای خودم مانتو لباس خریدم🤣

اکه تازه ازدواج کردید میتونی درستش کنی و دست رو دست نذار. اما اگه سالهاست دیکه شاید بمونه اخلاقش

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
مسافرت اول هیچی نخریدم باورت میشه؟ فقط یکبار بهش گفتم میشه برم اون مانتو فروشی رو بیینم تیکه انداخت ...

چقدر سخت میشه برات من که تا الانم شوهرم وتحمل کردم چون خسیس نیست اگه بود دیگه نمیتونستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکه تازه ازدواج کردید میتونی درستش کنی و دست رو دست نذار. اما اگه سالهاست دیکه شاید بمونه اخلاقش

من بابام همیشه بحرفم میکرده، یه عادت بدی دارم اگه شوهرم یکبار بگه نه دیگه ازش اون چیزو نمیخوام حس اویزونا یا گداذها دست میده ، پول نمیده دلم میخواد زار بزنم😓 نمیتونم جدابشم 

چقدر سخت میشه برات من که تا الانم شوهرم وتحمل کردم چون خسیس نیست اگه بود دیگه نمیتونستم

تابه حال نرفتیم باهم رستوران باورت میشه؟ هرسری ساندویچ خوردیم کافه که اصلا پول جمع میکنه فقط خونه زمین هیچی برام نمیزاره 😓😓

من بابام همیشه بحرفم میکرده، یه عادت بدی دارم اگه شوهرم یکبار بگه نه دیگه ازش اون چیزو نمیخوام حس او ...

دقیقا منم همینطورم 

من حالا برام کم نمیزاره ولی دوست ندارم ازش بخوام یه بار گفتم پول تو جیبی بده ماهانه نداد دیگه ام تکرار نکردم ولی خوب دلم شکست که هرچی میخوام باید بهش بگم 

من بابام همیشه بحرفم میکرده، یه عادت بدی دارم اگه شوهرم یکبار بگه نه دیگه ازش اون چیزو نمیخوام حس او ...

نه بابا جدا شدن چیه.

خب بابات خدا حفظش کنه یه جور بوده ایشون یه جورن‌ همه که شبیه هم نیستن‌. آویزون چیه‌ خب زنیشی. متوجه نیست باید بگی بهش. بعد زیاد باهاش حرف بزن. بگو بدترین اخلاق یه مرد خساسته. یا بگو ماهانه بهم جدا بگو‌.رامش کن

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
تازه ثبت نام کردم که پولشم خودم دادم☹️کارتشو نداد بخدا

بچه نیاریا فعلا. فکر نکن بابا بشه دست و دلباز میشه. شاغلی؟ عادتش تده تا بگه نه خودت هزینه کتی.  بدعادت میشه.

منم شوهرم تو بعضی چیزها خسیسه . خیلی باهاش صحبت کردم. نه جنگ و دعوا. زندگی کوتاهه . تا کی باید لذت نبریم به خاطر آینده وو....  بهتر شده 

دقیقا منم همینطورم من حالا برام کم نمیزاره ولی دوست ندارم ازش بخوام یه بار گفتم پول تو جیبی بده ماها ...

من تو دوران عقدم هیچی ازش نخواستم یکبار گفتم پول لیزرمو بده گفت من پولشو نمیدم خودت بده فقط یک جلسه گفتم بده گفت ندارم😶😐 خیلی خورد تو ذوقم ،تولد امسالمم کادو نخرید😓😓 من دختر عمم شوهرش وضعش معمولیه ولی براش النگو خریده گوشی ایفون ۱۶، تاالان ۳بارم مسافرت رفته ولی من یکبار با خانوادش رفتم که هیچی نخریدم، یکبار شمال که خریدم بزور با غر و منت، یکبار دیگه هم داداشش اومد☹️کوفت نخریدم،تازه خونه اقوام بودیم خرجمون با اونا بود

نه بابا جدا شدن چیه.خب بابات خدا حفظش کنه یه جور بوده ایشون یه جورن‌ همه که شبیه هم نیستن‌. آویزون چ ...

اصلا رو نمیده مدام میگه ندارم😶دارم بنایی میکنم از دستی فشار میاره که خرج برام نکنه

من تو دوران عقدم هیچی ازش نخواستم یکبار گفتم پول لیزرمو بده گفت من پولشو نمیدم خودت بده فقط یک جلسه ...

میدونی نداشته باشم پرد پول باید تا حدودی بتونه خرجت کنه ولی این کا حالا داره وخرج نمیکنه واقعن سخته