2777
2789
عنوان

امروز عازم مشهدم به امید خدا 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 74 پست

منم عاشق مشهدم الان سه ساله از شوهرم خواهش میکنم یا منو ببره مشهد یا بزار تنها با مادرش اینا که میرن برم .نه میبره ونه اجازه میده با مادر وخواهر خودش برم .

دلم انقدر برا امام رضا تنگ شده .

خوشحالم برات که میری .سلام منو به اقا برسون.

من هفده ساله پیش رفتم مشهد .

منم عاشق مشهدم الان سه ساله از شوهرم خواهش میکنم یا منو ببره مشهد یا بزار تنها با مادرش اینا که میرن ...

عزیز دلم‌🥺🤍 انشاالله که خیلی خیلی زود قسمتت میشه ❤️

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میری حرم؟

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

یکی از بهترین اتفاقها سفر یهوییه اونم مشهدخوش‌به حالت اسی به خواسته دلت برسی🤍

اره عزیزم 🥹 منم خیلی خوشحال شدم 

ممنونم ایشالا قسمت خودتم بشه ❤️

اسمم زینبه تورو خدا برام دعا کن ی رشته خوب قبول بشم شرمنده خانوادم نشم خودم فرهنگیان میخام ولی هر چی ...

چشم 

انشاالله هرچی خیره پیش بیاد برات 🤍

شب یا فردا ان شالله 🤍

میشه خواهش کنم درخواستمو قبول کنید حاجتمو بهتون بگم اونجا برام دعا کنید لطفاااا

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

میشه خواهش کنم درخواستمو قبول کنید حاجتمو بهتون بگم اونجا برام دعا کنید لطفاااا

بله حتما 

2790
2778
2791
2779
2792