2821
2789
عنوان

کسایی که تجربه دارن بیان

94 بازدید | 15 پست

دوستان سلام 

من موهامو دکلره کردم بعد از روش رنگ گذاشتم ب صورت خیلی کم پوست سرم زخم شده 

ولی از رنگ موهام اصلا خوشم نمیاد از دیروز خودمو تو اینه اصلا ندیدم میخام ببینم میدونین چقد طول میکشه زخم سرم خوب شه تا یه رنگ دیگه از روش بذارم ینی تا عید میه دوباره رنگ کنم تا خلاص شم از این وضع

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب برو قشنگ بتوپ به ارایشگرت

میتونی عکس بذاری

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

کف سرت رو با روغن زیتون ماساژ بده  دکلره پوست کف سر و سوزنده روغن خوبش میکنه هر روز این کار انجام بده بعد چند روزم رنگ بزار  

عکس موهات بزار ببینم چطور دکلره درامده

میدونم روزای خوبم میرسه    

عزیزم برای من این اتفاق افتاد و تاول های بدی رو سرم زد دکتر داروخانه بهم لوسیون بتامتازون داد زود زخمها بسته شد و فرداش  رنگ کردم سوزشش زیاد نبود (مجبور بودم چون عروسیم بود)

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  
عزیزم برای من این اتفاق افتاد و تاول های بدی رو سرم زد دکتر داروخانه بهم لوسیون بتامتازون داد زود زخ ...

لوسیون بتامتازون ،چند گرفتی مخصوص مو هستش برای من تاول نزده خداروشکر قرمز شده

لوسیون بتامتازون ،چند گرفتی مخصوص مو هستش برای من تاول نزده خداروشکر قرمز شده

لوسیونه قیمتش فکر کنم 3-4تومنه. واقعا واسه من خوب بود. پوست سر من کاملا سو خته بود

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792