2777
2789
عنوان

جنِ عاشق😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 48 پست
والا میگفتن متوسل بشید به ائمه و خدا بزرگترین طلسما باطل میشه کو؟! فقط برای ما نمیخوان؟ ناامیدم دیگه ...

من گاهی واقعا میزنه بسرم کافر بشم

بدنت به سوره عبس واکنش نشون میده برو صوتش دانلود کن ۴۱ بار گوش بده داغ میشه پاهات سنگین میشن حتی ممکنه بدنت به خارش بیوفته هر روز گوش بده و امید تو از دست نده 

اگه قبل خواب بخونی خیلی بهتره من دستور سوره عبس رو تو سایت عربی دیدم تاریخ متن نوشته مال سال ۲۰۱۵ بود اونجا نوشته بود به نفر دچار دیو شده با این سوره درمان شده 

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گاهی واقعا میزنه بسرم کافر بشمبدنت به سوره عبس واکنش نشون میده برو صوتش دانلود کن ۴۱ بار گوش بده ...

یه بار دعا گرفتیم انقدررر مصیبت کشیدیم سرش انقدر کارای سختی باید انجام میدادم سر انجام دادن یکی از دعاها جنا صورتمونو چنگ انداختن باورت میشه؟! داشت ازدواجم جور میشد ولی آخراش باز بهم خورد و اون دعانویسم مرد!

والا میگفتن متوسل بشید به ائمه و خدا بزرگترین طلسما باطل میشه کو؟! فقط برای ما نمیخوان؟ ناامیدم دیگه ...

اگه دوست دارین سوره عبس بخونید من متن دستورشو کپی دارم تو پیام ها همین جا براتون میفرستم مطمئن باشید نتیجه میگیرید

تو توضیحات نوشته اگه مذهبی باشی سه روزه و گرنه پنج یا هفت روزه نتیجه میگیرید ولی تا چهل روز باید ادامه بدید قطع نکنید 

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

یه بار دعا گرفتیم انقدررر مصیبت کشیدیم سرش انقدر کارای سختی باید انجام میدادم سر انجام دادن یکی از د ...

منم وقتی دستور شروع کردم تو یه روز سه بار تا نزدیک تصادف رفتم خانوادم همش قهره دعوا این نقشه جن هاس میخوان بندازن گردن قرآن داری میخونی این بلاها سرت اومده

برای چیه؟

هم باطل سحر و هم جن عاشق یا نوع دیگه ای اگه داری میکشتشون 

ممنون میشم بفرستیدفکرم خیلی مشغوله دقیقا دائما دعوا و اعصاب خوردی داریم خدا لعنت کنه کسیو که طلسم می ...

این سرور بزرگ، بنده جادو را در سه شب می‌کشد، او را هشدار می‌دهد و به او دستور می‌دهد که ترک کند و جادو را در شب اول و دوم به انجام‌دهنده‌اش برگرداند و اگر پاسخ نداد، او را در شب سوم می‌کشد. این در صورتی است که جادو شده مذهبی باشد، اما اگر غیرمذهبی باشد، در شب هفتم یا پنجم به او پاسخ می‌دهد و بنده جادو را که از ترک امتناع کرده است، می‌کشد

اللهم اني نويت بقرائة هذه السوره الشريفه ردالسحر على فلان ان كان يعرفه واحراق اعوانه وشياطينه واجعل اللهم دائرة السوء عليهم بسرهذه السورة الشريفه واجعل اللهم تدميرهم في تدبيرهم انه لا يعجزك امرهم

این که به عربیه بعد ۴۱ بار که سوره عبس خوندی فقط یه بار میخونی و اونجا که نوشته فلان اسم خودتو نگو بگو کسی که برام سحر زده بعدشم میتونی به فارسی هم درخواستی که داری به خدا بگی 

روزای اول سخته تو عددش اشتباه نکنید نه یکی کمتر نه یکی بیشتر 

سوالی داشتین بپرسین هر چی بلد باشم به شما هم یاد میدم

این سرور بزرگ، بنده جادو را در سه شب می‌کشد، او را هشدار می‌دهد و به او دستور می‌دهد که ترک کند و جا ...

۴۱ بار سوره عبس رو بخونم بعد از ۴۱ بار این دعا رو بخونم؟

یا بعد هر یکباری که عبس رو میخونم اینم بخونم؟

تا چند شب؟

۴۱ بار سوره عبس رو بخونم بعد از ۴۱ بار این دعا رو بخونم؟یا بعد هر یکباری که عبس رو میخونم اینم بخونم ...

۴۱ بار سوره عبس پشت سر هم میخونی تموم که شد این دعا رو یه بار میخونی فقط یه بار آخرش 

شما قبل چهل روز عذر شرعی میشین بعضی میگن اگه حفظ باشی اشکال نداره بخونی بعضیا میگن ولش کن بعد عذر ادامه بده به نظر من ول نکنی بهتره 

تو اتاقت تنها قبل خواب بخون و عکس و مجسمه چیزی تو اتاقت نباشه شب حتماً خواب میبینی

به سروصدا هایی که به گوشت میخوره توجه نکن 

به بقیه هم بگو مزاحمت نشن

فراموش کردم بنویسم با صدای بلند بخون نه اونقدر بلند که مزاحم دیگران بشی ولی تو دلت نخون باید بلند باشه 

۴۱ بار سوره عبس پشت سر هم میخونی تموم که شد این دعا رو یه بار میخونی فقط یه بار آخرش شما قبل چهل روز ...

تا چند روز بخونم؟ این دعا رو از کجا برداشتین؟ اگه انجامش بدم واقعا آخرین باریه که توسل میکنم نشه دیگه تمومه

تا چند روز بخونم؟ این دعا رو از کجا برداشتین؟ اگه انجامش بدم واقعا آخرین باریه که توسل میکنم نشه دیگ ...

گفتم که از یه سایت عربی تو سایت دایی ابراهیم هم بود ولی من خوشم نیومد چون میگه این دستورات ماست درحالی که چند سال بعد اون سایت عربی اینا آوردن سایتشون 

تا چند روز بخونم؟ این دعا رو از کجا برداشتین؟ اگه انجامش بدم واقعا آخرین باریه که توسل میکنم نشه دیگ ...

چهل روز باور کن درست میشه اونیم که واست دعا گرفته بگو خدایا سرخودش و بچه هاش بیاد