2777
2789
عنوان

سوسکی یکمی بیاد این خبر راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست

ا یه نیمرو رو نمیشه با یه نون لواش خوردباید دوتا لواش باشه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ما ۲۰ هزاره...

😅😅😅

هزار خیلی گرونه ۱۰ تا نون میشه ۱۰ هزار تومن 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

به نظرت چیزی ارزون میشه

نه والا

ولی چون هیچ وقت خرید نکردم قیمتا توی دستم نیس

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

ا یه نیمرو رو نمیشه با یه نون لواش خوردباید دوتا لواش باشه

نیم رو هم داره لاکچری میشه. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

نه والاولی چون هیچ وقت خرید نکردم قیمتا توی دستم نیس

😅😅

حقوق ما بدبختا رو بالا نمیبرن بعد فرت فرت رو وسیله میکشند. خدا تو این دوره باید مرد که نون دونه ای هزار خیلی گرونه.

الان توی اهواز نون لواش۱۳۰۰ ، توی شهرستانها۱۲۰۰

یا خداااا.

چه خبره سر گردنه هست مگه. 

2790
2778
2791
2779
2792