2777
2789

دوستان تو سایت طلاین اگه با کد دعوت وارد شید بلافاصله حدود ۴۶ هزار تومن بهتون طلا میده و با هردعوت دوباره همین مبلغو به حسابتون اضافه میکنه 

شماهم میتونید طلارو تو سایت بفروشید و پولشو برداشت کنید

لطفا کد دعوت منو بزنید که به هردومون این مبلغو هدیه بده 

XXEZXNN

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو  اینستا  سرچ کن #مانتو‍ 

تا دلت بخاد مدلای مختلف میاد .یکی رو سفارش بده

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

پاپیون لیدی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم واقعا نیاز دارم ی سایتی معرفی کنید

مزون مبینا

پارسیس مد

مهدخت فشن

پارسیس شاپ

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

لطف کردینننن مرسییییییی ذووق😂😍😍😍

خاهش میکنم 😘

بیا یکی منو بگیر😁یکی تازه اینترنتی خریدم تنگمه 

بلند تا یه یه وجب زیر زانو نسکافه ای پشت کش دار پارچه لس و تابستونی قیمت مناسب 

بدو بدو اینور بازار😃😂🤣

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔