2777
2789
عنوان

چقد دوست داشتم النگو بخرم اما نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 44 پست

من یه ۸ تا ۹ تا داشتم دراوردم یکی دستمه 

هرچی مال داری از چشم دیگران دور کن برای زندگی خودت خوبه میخوای النگو بخری چی بشه ؟ ول کن خواهر حوصله داری ماهایی که داریم چیشد به کجا رسیدیم فقط از طرف مردم ضربه خوردیم 

من یه ۸ تا ۹ تا داشتم دراوردم یکی دستمه هرچی مال داری از چشم دیگران دور کن برای زندگی خودت خوبه میخو ...

بخدا انگشتر اینا اصلا نمیندازم حتی حلقه و نشون عروسیمو نمیندازم گوشواره و پلاک زنجیرم دارم نمیندازم ولی النگو بد جور تو دلم مونده  

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه ۸ تا ۹ تا داشتم دراوردم یکی دستمه هرچی مال داری از چشم دیگران دور کن برای زندگی خودت خوبه میخو ...

اره واقعا حسودن چشم ندارن ببینن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

از بچگیم عاشق النگو بودم ولی تا حالا نداشتم

من هر طلایی دوست داشتم اول رنگ ثابت مارک ژوپینش خریدم 

گاهی منتظر نموندم  پولم زیاد شه بعد بخرم 

...

هیچ کسم نفهمید طلا نیس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من هر طلایی دوست داشتم اول رنگ ثابت مارک ژوپینش خریدم گاهی منتظر نموندم پولم زیاد شه بعد بخرم ... ه ...

چه خوشگلننن

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

مرسییی ایینه ای عاشقشم🥹

خیلی قشنگه ایینه ای انشالله زود زود با دل خوش و تندرستی دستت کنی✨🥹👌🏼

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بنظرم دیگه هرگز نتونم بخرم النگو هااا😂😂من یدونه برام آرزو شده چه برسه چندتا الان یه پنج گرمیش چهل ...

خدا بزرگه 

ای بابا چی بگم که ماها که طلا دوس داریم هممون فقط از پشت ویترین نگاه میکنیم با این گرونیا 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

کاش اینقدر پولدار بودم که بتونم برات بخرم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بخدا انگشتر اینا اصلا نمیندازم حتی حلقه و نشون عروسیمو نمیندازم گوشواره و پلاک زنجیرم دارم نمیندازم ...

النگوم داشتی همین میشد دوروز مینداختی دلتومیزد.

تنت سالم باشه النگو چیه

برا خودت از کم شروع کن بعد ببین خدا چطور کمکت میکنه 

انگیزتم زیاد میشه 

پارسال زمستون منم مثل شما دلم النگو میخواست شش تا ریزو ظریف 

یه مدل پشت ویترین دیدم رفتم شش تاشو قیمت کردم گفت 150تومن 

گفتم ول کن نمیتونم بعد یه مدت 25تومن پول اومد دستم رفتم یدونه خریدم یه مدت بعدش یکی دیگه 

خلاصه یه دونه یدونه سه تا خریدم یهو یه پول اومد خیلی یهویی دستمون رفتم چند تا خریدم شدن 13تا اینقدر دوستشون دارم چون ظریف و نازکن 

ان شاالله که شمام میخری گلم 

از خدا بخوا مطمئن باش کمک میکنه

خیلی قشنگه ایینه ای انشالله زود زود با دل خوش و تندرستی دستت کنی✨🥹👌🏼

مرسی مهربون🥹❤️

خدا بزرگه ای بابا چی بگم که ماها که طلا دوس داریم هممون فقط از پشت ویترین نگاه میکنیم با این گرونیا

اره دقیقا🙁

کاش اینقدر پولدار بودم که بتونم برات بخرم

وای نگو خجالت میکشممم 🥹❤️❤️❤️  ایشالا اینقدر پولدار بشی که هرچی دلت میخواد بخری برای خودت