2777
2789

سلام

نه.. اصلادیر نیست.

۲۴ سالگی سنِ شکفتن، نه عقب‌موندن!

این حس که نکن دیر شده؟ فقط از ترسای اجتماع میاد، نه از دل خودت..

دلِ شما دنبال یه عشق درست، یه انتخاب مطمئن. و این یعنی شما عاقل و عزت‌نفس‌داری 🌷

خواستگار داشتن یعنی ارزشمندی،

ولی خواستگار رد کردن یعنی آگاه بودن به ارزشت.

شما دنبال هر کسی‌نیستی.. دنبال اون کسی هستی که وقتی نگات میکن، احساس امنیت و عشق کنی.

و اگه هنوز پیداش نکردی، یعنی داری درست میگردی، نه دیر..

خدا خودش گفت..

وَعَسىٰ أَن تُحِبّوا شَيئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُم وَعَسىٰ أَن تَكرَهوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُم

شاید چیزی رو نخواهی که به نفعت، یا چیزی رو بخوای که به ضررت.. خدای بزرگ و مهربون بهتر میدون.

اگه با دلت صادقی، اگه داری معیارای قلبتو جدی میگیری، پس بدون که یه روز کسی میاد که با همه وجودت میگی: خداروشکر که برای اونای قبلی که گفتم نه. وای خدایا ممنونم بابت زندگیم آنقدر خوشگل میچینه هنگ میکنی..

پس نه، نه‌تنها دیر نیست، بلکه شما الان داری پایه‌های یه زندگی سالم، عاشقانه و عاقلانه رو میذاری.

و این یعنی قوی‌ترین کاری که یه خانم میتونه برای خودش بکن💫

وباور داشته باش.. همه‌چی تو وقت خودش، دقیقا همون‌جوری که باید، اتفاق میافت به امیدخدا انشاالله

💚یا الله💚
سلامنه.. اصلادیر نیست.۲۴ سالگی سنِ شکفتن، نه عقب‌موندن!این حس که نکن دیر شده؟ فقط از ترسای اجتماع می ...

ممنون که انقد تایپ کردی برام عزیزم 

دقیقا منم همین نظرو داشتم تا اینکه امروز مامانم بهم تلنگر زد با خودم گفتم نکنه واقعا دیر شده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸