کتاب های جوی فیلدینگ رو خوندی؟من عاشق کتاب هاشم مخصوصا بیگانه ای با من است بالاخره یکی رو پیدا کردم ...
بله
خیلی قشنگن
یکی دو جلدش و خونه دارم
خیلی سال قبل خوندم
رمانهاش همه قشنگن
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
بله خیلی قشنگنیکی دو جلدش و خونه دارم خیلی سال قبل خوندم رمانهاش همه قشنگن
چه خوب
آره خیلییییی به نظرم نابغه است این زن
من چند سال پیش اولین بار کتاب هاشو تو کتابخونه شهرمون دیدم سه چهار تاشو خوندم ولی بقیه کتاب هاش یه کم سخته پیدا کردنشون حتی تو سایت ها و ایران کتاب موجود نیست
چه خوب آره خیلییییی به نظرم نابغه است این زن من چند سال پیش اولین بار کتاب هاشو تو کتابخونه شهرمون د ...
عاره
کتابای چاپ قدیمش خوبن
ترجمه و چاپ جدید سانسور زیاد داره
بله گیر هم نمیاد جدیدا
تکه های گمشده خیلی قشنگه
قهرمان داستان هاش خانما هستن و مادرا
اینش خوبه
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد