2777
2789
عنوان

برم یا نه ؟

233 بازدید | 26 پست

الان شوهرم زنگ زد گفت فردا شب واسه عمش جشن گرفتن منم باردارم ولی هنوز سن بچمو نمیدونم اصلا سونو نرفتم چون دکتر گفت سنش کمه بیستم برو حالا اگه فردا برم مطمئنم ازم سوال میپرسن همه فامیلشم اونجان حالا اگه امروز برم سونو بنظرتون جواب بهم میده ؟ نگه هنوز قلب بچه تشکیل نشده ؟میخوام اگه فردا چیزی پرسیدن با قطعیت بگم باردارم 

این نیز میگذرد 

چند وقته عقب انداختی

سن بارداریت کمه لازم نیست بگی به همه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته عقب انداختی سن بارداریت کمه لازم نیست بگی به همه

دوهفتس عقب انداختم آزمایش خونم مثبت بود .هم سینه هام بزرگ شده هم شکمم درومده من اصلا شکم نداشتم به خاطر همین میدونم میفهمن و سوال میکنن 

این نیز میگذرد 
برو ولی بگو تازه آزمایش مثبت شده و برای سونو زوده 

اگه خدایی نکرده بارداری پوچ بود یا هرچیز دیگه نمیخوام الکی سر زبونا بیوفتم که بچش چی شد به نظرت این چهارروز تاثیر داره ؟

این نیز میگذرد 
عزیزم چرا به همه میگی تا سه ماهه گیت به هیچکس نگو بذار بچت قشنگ جون بگیره بعد 

آخه ظاهرم تابلو شده حتی داداشم دیروز بهم گفت چرا شکمت زده بیرون حالا راجع به سینه هام روش نشد چیزی بگه من خیلی زود تابلو شدم   

این نیز میگذرد 

یعنی دوهفتته و سینت بزرگ شده و شکمت دراومده؟

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

خب اصلا نگو که بارداری بعد خودشون میفهمن

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
آخه ظاهرم تابلو شده حتی داداشم دیروز بهم گفت چرا شکمت زده بیرون حالا راجع به سینه هام روش نشد چیزی ب ...

خب بگو چاق شدم .... یعنی شما ب راحتی اجازه میدی همه هر سوالی ازت بپرسن

اگه خدایی نکرده بارداری پوچ بود یا هرچیز دیگه نمیخوام الکی سر زبونا بیوفتم که بچش چی شد به نظرت این ...

تاریخ آخرین پریت کی بود؟

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤