2777
2789
اون قرص قهوه ای های خیلی درشت ؟؟؟ی مدت برا ریزش می‌خوردم کم کرد ولی تو رشد تاثیری ندیدم واقعا

بله احتمالا فیک بوده

خودم داروسازم و اصلشو استفاده کردم خیلی برای رشد قدی مناسبه

هیرویت هیرتامین و...

کلا از این دست مکمل ها اصلشو بتونید گیر بیارید تفاوت چندانی با هم ندارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون چجوری میشه؟ من موهام بور و نرم ونازکه انقد که یه دقیقه باز باشه بدجور گره میخوره

زینک بخور 

ابجیم منم دقیقا موهاش بوره و بشدت تارهای ظریف داره جوری ک ی تار مو تو دست بسختی دیده میشه 

خیلی گره میخوره بهم 

زینک خورد ی مدت 

چند وقت تخم مرغ می‌ذاشت سرش دو ساعت بعد میرفت حموم خیلی تار های موش جون گرفت 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

بله احتمالا فیک بودهخودم داروسازم و اصلشو استفاده کردم خیلی برای رشد قدی مناسبههیرویت هیرتامین و...ک ...

اتفاقا منم از نزدیکام ک تو داروخونه هست برام آورد 

گفت برا ریزش مو عالی هست 

برا ریزش ک تاثیر داشت واقعا خوب بود 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

بخاطر اون یعنی بلند شده؟

نه بلند بود اونموقعم حس میکردم رشد نداره الان خب بلند تر شده، البته من هر چند وقت یه بار کوتاه میگنم پایینشو ولی اساسی خیلی وقته کوتاه نکردم

زینک بخور ابجیم منم دقیقا موهاش بوره و بشدت تارهای ظریف داره جوری ک ی تار مو تو دست بسختی دیده میشه ...

عه چه خوب تخم مرغ قبلا میذاشتم باز باید بذارم زینک لامصب اشتهارم زیاد میکنه

نه بلند بود اونموقعم حس میکردم رشد نداره الان خب بلند تر شده، البته من هر چند وقت یه بار کوتاه میگنم ...

میگم من موهام همش موخوره میگیره بااینکه هر هفته کوتاه میکنم راهکاری داری براش چون گفتی موهات بلنده نگهداری خوبه

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧

میگم من موهام همش موخوره میگیره بااینکه هر هفته کوتاه میکنم راهکاری داری براش چون گفتی موهات بلنده ن ...

موخوره از خشکیه شاید شامپوت نمیسازه به موهات من بعد حمام روغن ارگان میزنم به ساقه موهام