2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی حتی سوال پرسیدنم بلد نیستین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بفرمایید

گلم 

کی باهام آشتی میکنه ؟و اینکه آیا کاری که کردم نتیجه میده ؟

ماه تولدم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من تازگیا فهمیدم هرچی حس میکنم درست درمیاد میخواهی ازم چندتا چیز بپرس اگر درست بود بعد اون چیزی که ب ...

از من چنتا ویژگی اخلاقی بگو . ویژگی ظاهری بگو

رنگ شلوارکم؟ رنگ لباسم؟ موهام صافه؟ یا موج داره؟ یا فرفری هس؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

به اندازه ی تلاشت

در مورد من میشه بگی چی حس میکنی ؟ 

به نظرت سجاد با دوست دخترش کات میکنه؟ کی به من پینشهاد میده؟ ببین بخدا آدم بدی نیستم همچین سوالی میپرسم ولی واقعا فکر میکردم طرف با کسی نیستش 

چیزایی ازت حس میکنم منفیه هیچی نمیگم عزیزم ممکنه حال خوبتو خراب کنم

کی باهام آشتی میکنه ؟و اینکه آیا کاری که کردم نتیجه میده ؟ماه تولدم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من تازگیا فهمیدم هرچی حس میکنم درست درمیاد میخواهی ازم چندتا چیز بپرس اگر درست بود بعد اون چیزی که ب ...

تو دلی من جنسیت چیه

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

منم میشه بگی چی ازم حس میکین؟ 

سجاد با دوست دخترش کات میکنه یا کات کرده ؟ کی به من پینشهاد مبده؟ 

بخدا آدم بدی نیستم اینجوری میپرسم ولی فکر میکردم با کسی نیستش ، برای همین اینو میپرسم