2777
2789
عنوان

فروغی

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 55 پست
قضیه زنای امازون چیه مسشه بگی خیلی کنجکاوم

عزیزم زن های جنگجوی آمازون 

ملتی بودن بدون هیچ نری اولویتشون مبارزه با مردها و نابودیشون بود طبق یافته های تاریخی این زنان جنگجو 

واقعی بودن و منطقه حکومتشون قفقاز جنوبی بود 

گسترده منطقه حکومتشون از گرجستان تا آذربايجان ایران بود 

من به زنهای سایت یادآوری کردم توی خون ما خون زنهای جنگجوی آمازون در جریانه و باید به اصلمون برگردیم گذشته به یاد بیاریم 

زن های این سایت منو به تمسخر گرفتن

دختر مازندرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیش چیه 😭

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

قضیه فروغی چیه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اسم فرقه شون چی بود

هیچکس نمیدونه هیچ نوشته ای از این مردم باقی نمانده انگاری به عمد تموم آثار این ملتو نابود کردن 

چیزایی ازشون امروزه میدونیم نوشته تاریخدان های یونانی هست زنان آمازون اسمی یونانیان براشون گذاشتن 

دختر مازندرانم

جدی من چقدر از این فزوعی بدم میومد 🤢 هی تاپیک میزد زندگیشو میکرد تو چش بقیع که خداروشکر دستش رو شد ...

کی بود عزیزم؟ همون که میگفت مادرشوهرم بهمون خونه داده دو تا بچه دارم؟ مگه میشه؟ اینهمه حرف دروغ چجوری به هم میبافت؟

کی بود عزیزم؟ همون که میگفت مادرشوهرم بهمون خونه داده دو تا بچه دارم؟ مگه میشه؟ اینهمه حرف دروغ چجور ...

کاربریش فروغی خوقان بود 

تاپیکاشو دنبال نمیکردم والا همون یه بار دیدم ازش متنفر شدم 

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

نی نی یار و بقیه هم رسیدگی نمی نکن دریته ابنجا مجازیه ولی واسه بغضیا مخصوصا خودم محیط ارومیه یه جایی ...

یک جایی هم ترک ها رو خر خطاب کرده بودن 

همین نی نی یار ... واقعا منم متاسفام شعور پایینی برخورد دارن