2821
2789
عنوان

بیاید عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 61 پست
مطمئن باش همین غزه هم اگر میتونست کمک نمی‌کرد شک نکن ..پس زیادی دلسوز غریبه ها نباشید

منم ی زمانی همین فکرو میکردم با بقیه بحث میکردم که هیچکی دلش ب حال ما نسوخته چرا منابعمون رو بیت المال مون رو بدیم اونا ولی حالا که اینطور میگین به این طرف غضبه هم فکر کنین که غزه داره تو صف اول میجنگه دیدی که اسرائیل به ایران چشم داره اما نمیتونه دوتا جنگو هندل کنه فک میکنی اگه بزاریم غزه بمیره چی میشه؟ اسرائیل کل فلسطین و منابعش رو در اختیار میگیره و بعد فقط یه دشمن واحد داره ایران 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

اگه من نهار نخورم اونا گشنه نمیمونن؟

هر وقت سه روز گشنه موندی بیا بگو ما از فلسطین بدتریم چراغی که به خانه رواس ب مسجد حرامه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ی زمانی همین فکرو میکردم با بقیه بحث میکردم که هیچکی دلش ب حال ما نسوخته چرا منابعمون رو بیت الم ...

همین امروز هم سیستان و بلوچستان زد روز بخیر 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

تنها کسی بودین اینو گفتین😂😂😂

خوب سلیقه ها فرق داره من خوشم اومد

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

خوب برو کمک کن خدا خیرت بده .ولی یادمه چند سال پیش همین فلسطینی ها گفته بودن از خون ایرانی ها نمی‌زن ...

این وجدان ماس که این غذا ها رو میفرسته اگه اینطوری که تو میگی باشه روز قیامت اونا شرمنده میشن نه ما 

هر وقت سه روز گشنه موندی بیا بگو ما از فلسطین بدتریم چراغی که به خانه رواس ب مسجد حرامه

باشه ولی تو اگه بچه خودت و بچه یکی دیگه گرسنه باشه و فقط بتونی یه بچه رو سیر کنی کدومو انتخاب میکنی 

لطفا جواب سوالو بده

🌱

همین امروز هم سیستان و بلوچستان زد روز بخیر

بله دیدم الان که سرش به غزه گرمه داره اینجا تیر اندازی میکنه وای به روزی که اونجا رو کامل بگیره

باشه ولی تو اگه بچه خودت و بچه یکی دیگه گرسنه باشه و فقط بتونی یه بچه رو سیر کنی کدومو انتخاب میکنی ...

غذا رو نصف میکنم طبق مرام علی اگه امکانش نباشه غذای خودمو به بچم میدم و اون غذا رو به بچه یکی دیگه اگه بازم امکانش نباشه غذا رو به بچه یکی دیگه میدم

این وجدان ماس که این غذا ها رو میفرسته اگه اینطوری که تو میگی باشه روز قیامت اونا شرمنده میشن نه ما

دلم برا خودم و هرچی ایرانی میسوزه چون دلسوزیم بدبختیم چقد به عرب و افغان کمک کردیم همشون خوار تو چشم هستن ...همین افغان ها دیدی که چقدر جنایت کردن تو ایران و تو همین جنگ چقد دست داشتن.....حالا شما هم برید کمک ان شالله جنگ تموم بشه و بعد اگر همینا گفتن ایران کمکون کرد من بهت میگم علیک سلام ....

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

خوشگلی گلم....ببخش تو تاپیکت بحث های دیگه هم کردیم تو فروشگاه هستی دلم هوس خوراکی کرد

آره فروشندم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دلم برا خودم و هرچی ایرانی میسوزه چون دلسوزیم بدبختیم چقد به عرب و افغان کمک کردیم همشون خوار تو چشم ...

من کمک نکردم که بعد بگن کمک کرد من فقط یه بچه گرسنه دیدم و دیگه هیچی برام مهم نبود

چرا بچه خودت بچه نیست؟ مگه نگفتی بچه با بچه فرقی نداره

اگه به راه اخر برسم و اون کار رو بکنم مطمعنم که بچمو طوری بزرگ کردم که حتی اگه غذا رو بهش بدم خودش اونو به دوستش میده