2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم و تولدشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5034 بازدید | 166 پست
خاک تو سرت با این ازدواج کردنت 🫩🫩 تازه عروسم هستی وحشی درست نمیشهوالا منم از پشت گوشی ترسیدم

عزیزم لحنت زیاد جالب نیست

من ۳ سالو نیم باهاش دوست بودم اما هیچ نشونه ای ازین کاراش نبود و وقتی رفتیم زیر یه سقف تغییر کرد

وگرنه هیچوقت این اشتباهو نمیکردم

خودتو دوس داشته باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اول زندگی تا زن و شوهر قلق هم دستشون بیاد زمان میبره نترس دنیا به آخر نرسیده همسرت آدم عصبیه و باید یاد بگیری چه جوری میشه با همچین آدمی زندگی کرد همین

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

عزیزم کادوشو بهش بده 

نمی‌دونم دلیل کارش و اعصاب خرابیشو بفهم 

بعضی وقتا مرد ها وحشی میشن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

آروووم😐!این بیچاره خودش دل و جیگرش ترکیده شما دیگه فحشش نده توروخدا🥲

اره واقعا

شایدم حق داره چون منم وقتی مجرد بودم درک نمیکردم این چیزارو میگفتم چرا با همچین ادمی ازدواج کرده که بخواد این اتفاقا بیوفته

اما بخدا ما ۳ سال دوست بودیم اصلااا این مدلی نبود کلی تلاش کرد باهاش ازدواج کنم اما وقتی اومدیم تو زندگی کلی تغیقر کرد

خودتو دوس داشته باش💜

قبل از ازدواج نامزد هم بودید ؟یعنی قبل از ازدواج شرایط شناخت بهترشو داشتی با نه؟😰😲

ملکه زندگی خودت باش🔱 برای خودت ،خودت تصمیم بگیر ما اینجا بر اساس شرایط زندگی خودمون  فقط تجربه هامونو در اختیارت میزاریم🤝 ولی بدون اینا تجربه ماست نه اون راهی که تو دنبالشی❌

عزیزم کادوشو بهش بده نمی‌دونم دلیل کارش و اعصاب خرابیشو بفهم بعضی وقتا مرد ها وحشی میشن

با این رفتاراش میترسم کادومم بشکنه

و اینکه حس میکنم اگر با همه اینکاراش بهش الان کادوشو بدم انگار یجورایی دارم تشویقش میکنم بازم ازین کارا کنه

چون من واقعاااا هیچ حرف بدی بهش نزدم

خودتو دوس داشته باش💜
من فک میکنم الکی هر چیو سخت میگیری گیر میدی ،حالا یه نخ پارچه ای بوده کشیده ناراحتی نداشته ، اونم چو ...

یه دونه کامنت منطقی دیدم مال شما بود

وگرنه هرچی بچه کوچولو بود کامنت گذاشته

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم