2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم ولی از خدا میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
متاسفم واقعا خیلی بی احساسید

یکی از تاپیکامو بخون درباره خودکشیم بود اینی که الان تگش کردم دلداریم داد داخل تاپیک گفتم باهم دوتایی بیایم داخل این تاپیک درددل کنیم با اسی

زود قضاوت نکنید

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلان توخودکشی کنی برادرت اصلاح میشه نه عزیزم فقط ب خودتت صدمه میزنی خیلی بهش امیت نده گیرم نده آخرم ی روزی ی جایی سرش میخوره ب سنگ آدم میشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم درکت میکنم چون دوسش داری اذیت میشی ولی من ازت میخوام منعطف باشی خیرشو خواستی و گفتی ولی قبول نکرد  الان فک کن یه غریبس برات مهم نباشه.. چرا اینقد حساسی خوب ایشون ترامادول مصرف میکنه عقلش درست کار نمیکنه حرفاشو بدل نگیر ولی برات مهم نباشه با یکی همسن مادرتونه چون انتخاب خودشه به کتفتم نباشه 

مثلان توخودکشی کنی برادرت اصلاح میشه نه عزیزم فقط ب خودتت صدمه میزنی خیلی بهش امیت نده گیرم نده آخرم ...

عه سلام تو اینجا چیکار میکنی😉

امروز داخل تاپیکم بودی یادته ؟ 😉😉

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

دلم یمخواد بکشمش زندگیمونو ب نابودی کشیده ،ولب ن شماره ایی ازش دارم ن آدرسی

ببین وقتی حال داداشت خوب نی بیمارستانه یا خابه...برو گوشیشو چک کن زنه رو بی ابرو کن بی شخصیتو

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

کباب ن سوختم نابود شدم

ولش کن هرچی هم در حقش خوبی کنی باز همونه داداش شما خودشو زده به خواب خواب زده رو هم نمیتونی بیدار کنی

من ساغرم دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱