2777
2789
عنوان

حستون‌ به بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست
مامانم الان تو وضعیت توئه حتی جرأت ندارم تبریک بگم 😂😂عیب نداره عزیزم بخش زیادیش تغییرات هورمونیهو ...

ای خدا🤍.....  چند سالته خودت؟ اره چون اصلا انتظارش نداشتم و آدم ادایی و بد دردی هم هستم 

انشاالله مامانت هم راحت زایمان کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بازم بهتر از ۴ ماه اول بود درسته؟ منم خیلی الان حالم بده، شما سرم هم‌ میزدین تو‌درمونگاه برا تهو ...

بله هیچوقت قابل مقایسه با ماه های اول نیست 

وای خدایا چطوری تحمل کردم

بله سرم زدم چون هشت روز نه آب خوردم نه غذا بدون اغراق

تو یه هفته ۹ کیلو کم کردم یکباره

تموم میشه ولی اصلا یادت نمیاد چی بود چطور گذشت 

فراموشی میگیری

ببین اگه از اون مدلا نباشی که از بچه متنفرن ، نگران نباش ، وقتی شروع کنه توی دلت تکون خوردن کم کم حسش میکنی ولی اصل کاری وقتیه که به دنیا بیاد . وقتی بغلش میکنی و با اون چشمای گردش زل میزنه توی صورتت . دست و پاهای کوچولوش رو تکون میده و توی بغلت آروم میگیره ، اون موقعه که عاشقش میشی

من خودم همینجوری بودم توی بارداری یکی از بچه هام ، اصلا حس خاصی بهش نداشتم و البته بارداری خیلیییی سختی هم بود پر از مشکل و درد و مریضی . واقعا فکر میکردم دوسش ندارم ولیییی الان عمرمه ، نفسمه ، روزی هزار بار بغلش میکنم ، بوسش میکنم ، همینجوری که نگاش میکنم دلم ضعف میره براش . پس از روی تجربه خودم میگم ، شما فقط ترسیدی چون نمیدونی چی در انتظارته ولی یواش یواش درست میشه . البته خودت هم به خودت کمک کن ، آماده شو برای اومدنش ، روزی چند خط قرآن بخون براش خیلی دلت رو آروم میکنه . بگرد اسم قشنگ انتخاب کن هم پسرونه هم دخترونه ‌ . اگه اهلشی یکم وسیله آماده کن براش با هنر خودت ، توی نت فیلماش هست که یه سری وسیله سیسمونی رو آدم خودش درست کنه توی خونه . در کل مشغول کن خودت رو ولی با فکرا و کارای مثبت

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین اگه از اون مدلا نباشی که از بچه متنفرن ، نگران نباش ، وقتی شروع کنه توی دلت تکون خوردن کم کم حس ...

ممنونم خیلی کمکم کردی، فقط منتظرم این حالت تهوع تموم بشه با نقاشی و کاردستی سرگرم شم. یه سوال مسخره بپرسم ببخشید اما مثلا من فکر می‌کنم بدم میاد تمیزش کنم یا یه وقت بیاره بالا من بدم میاد.... فکرام اینجوریه، غلطه درسته؟

ممنونم خیلی کمکم کردی، فقط منتظرم این حالت تهوع تموم بشه با نقاشی و کاردستی سرگرم شم. یه سوال مسخره ...

خوشحالم که تونستم کمکت کنم 😘😘😘

برای عوض کردن و این مدل کارا نگران نباش ، ببین نمیگم لذت میبری ازشون ولی مطمئن باش اونجوری که الان بهش فکر میکنی هم برات آزاردهنده نیست . کلا اون عشقی که همراه بچه میاد خیلی کمکت میکنه . چند وقت بعد خودت هم تعجب میکنی که چقدر تغییر کردی ، چقدر قوی تر شدی . 

فقط سخت نگیر به خودت و خانوادت ، اولش یکم ممکنه بهم بریزه روتین زندگیت ، نترس ، به خودت زمان بده یواش یواش قلق همه چی دستت میاد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم