2777
2789
عنوان

بتاي مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ايشالا به اميد خدابراي شما هم ايشالا هر خواسته اي داري بشه الهي آمين🤲🏻

سلام عزیزم خوبین مبارکتون باشه

میشه بگین این مدت چکارا کردین چیا خوردین چجور خوابیدین علائمی هم داشتین یانه

منم پنج روزه انتقال دادم به راهنماییتون احتیاج دارم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

سلام عزیزم خوبین مبارکتون باشهمیشه بگین این مدت چکارا کردین چیا خوردین چجور خوابیدین علائمی هم داشتی ...

سلام عزيزم من فقط ٣ روز اول  استراحت كردم

بعدش زندگي عادي اما خيلي آروم و آهسته كارامو ميكردم

حتي غذا درست كردم ظرف شستم اما نشستني بيشتر

يك هفته اول چندبار نشاسته خوردم و ماكاروني دو سه بار

انجير تو گلاب خيس ميكردم ميخوردم روزي ٣-٤ تا

كلا چاي قهوه و هرچيزي كه قند مصنوعي و مواد نگهدارنده داشت نخوردم

كلا كار خاصي نكردم 

در موردم خوابيدنم اصولا به پهلو ميخوابم هميشه

اميدوارم كه مثبتبشي

و بارداري منم موفق باشه

سلام عزیزم خوبین مبارکتون باشهمیشه بگین این مدت چکارا کردین چیا خوردین چجور خوابیدین علائمی هم داشتی ...

علائم  از روز ٢-٣ انتقال همش حس ميكردم دارم پريود ميشم

علائم خاصي نداشتم

سينه درد كه اصلاااااا

از روز ٨-٩ كمر درد خفيف كه گاهي هست گاهي نيست

بيشترين چيزي كه از روز ١٠ به بعد داشتم و هنوزم گاهي هست

زير دلم تير ميكشيد و حالت گرفتگي و درد خفيف

گاهي سمت راست

گاهي سمت چپ

حالا نميدونم علائم دارو هست يا چي

علائم از روز ٢-٣ انتقال همش حس ميكردم دارم پريود ميشمعلائم خاصي نداشتمسينه درد كه اصلاااااااز روز ٨ ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

من امروز که پنج روزم هست زیر شکمم یکمی درد داره یجوریه یکمم کمرم درد میکرد زیاد سرپا واینمیستم میترسم ولی از امروز دیگه ناهار گذاشتم واسه خودم شوهرم نمیذاره میگه بزار چندروزی استراحت باشی بعد پاشو کارات کن

ان شاءالله که شماهم بارداری خوبی داشته باشی وسلامت نی نیت رو بغل بگیری

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

سلام عزيزم خوبي؟تو فكرت بودم كي بايد آزمايش بدي؟

سلام قربونت گلم توخوبی؟مرسی یادم بودی من تازه ۹روزه هفته دیگه چهارشنبه پنجشنبه میرم ازمایش

ايشالا به اميد خدابراي شما هم ايشالا هر خواسته اي داري بشه الهي آمين🤲🏻

میشه برای منم از ته دلت دعا کنی مامان بشم🤲🏻🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"