2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشت ناخن و مژه ۱ تومن لیزر ۱ تومن ماهی ۲ دست لباس ۵ تومنی میشه کلا چه دختر خوبیم فک کردم بیشتر خرج ...

فکر میکنی بیشتر میشه مثلا یک ماه وسایل آرایشی بهداشتی شارژ نت و گوشی اسنپ

خودم ماهی ۴ میاد دستم به ناخن و باشگاه نمیرسونم

فکر میکنی بیشتر میشه مثلا یک ماه وسایل آرایشی بهداشتی شارژ نت و گوشی اسنپخودم ماهی ۴ میاد دستم به نا ...

اوووه باشگاه یادم رفت اره حق با شماست آرایشی هم ۶ ماه یک بار میگیرم حساب نکردم 🙄نت و کافه رفتن هم که نگم برات🥴🙊

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

اصراف و مصرف گرایی یعنی همین چند بار استفاده کنی بندازیش دور

دلم به حال به سری همجنسا میسوزه برای اینکه شوهره خرج نکنه براش این چرندیات رو می‌کنه تو مخ هاشون عزیزم ما یکبار به دنیا میایم لباس هم مثل غذا لازمه غذای روح چیزی چهار دست لباس کار خاصی تو دنیا نمیکنه 😂

اوووه باشگاه یادم رفت اره حق با شماست آرایشی هم ۶ ماه یک بار میگیرم حساب نکردم 🙄نت و کافه رفتن هم ک ...

آره بیشتر میشه من خودم صرفه جویم لباس و اینا معقول میخرم به ناخن و باشگاه و لیزر نمیرسونم حالا میخوام لیزر رو هر جوری شد جایگزین کنم

آره بیشتر میشه من خودم صرفه جویم لباس و اینا معقول میخرم به ناخن و باشگاه و لیزر نمیرسونم حالا میخوا ...

لیزر و حتما برو از واجباته من خیلی لباس میخرم یعنی شب و به ذوق خرید فردا میخوابم 🤭 اما اگه قرار باشه یکیش و انتخاب کنم قطعا لیزرم و ادامه میدم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

دلم به حال به سری همجنسا میسوزه برای اینکه شوهره خرج نکنه براش این چرندیات رو می‌کنه تو مخ هاشون عزی ...

تو دلت برای خودت بسوزه که از زندگی مشترک فقط اخاذی مالی رو یاد گرفتی و صد درصدم سنت کمه، تا یه جایی شوهر ولخرجی رو تحمل میکنه بعدش میشه مسئله بزرگ بینتون 

تقصیر خودت نیست گشنه بارت اوردن 

جای اینکارا شاغل شید تا عزت و قدرتتون حفظ شه

ψ ❤️

تو دلت برای خودت بسوزه که از زندگی مشترک فقط اخاذی مالی رو یاد گرفتی و صد درصدم سنت کمه، تا یه جایی ...

شاغل بودم و هستم اینو یادت باشه زن شاغل هم باشه وظیفه مرد سرجاشه اینارو یاد بگیر اینکه شوهرت همه هزینه هاتو بده اخازی نیست اگه نمیدونی برو از چند نفر سوال کن کلاه سرت نره همین امثال تو توقع مردا رو بردن بالا دیگه