2777
2789
عنوان

هووی مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 25 پست

من یه عده رو هیچوقت درک نمیکنم فکر میکنن مادر و پدرا چون سنشون بالاست هیچ خطایی ازشون سر نمیزنه بابا همه آدمیم همه ممکنه به یه چيزهايی حسادت کنیم اصلا هم به سن و سال نیست .برعکس ادم بالا میره حریصتر میشه دلبسته تر به دنیا میشه من تو مادر بزرگا و پدر بزرگا دیدم اینقدر حسادت میکنن به زندگی بچه هاشون حسادت دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همینه ببین من هرچی نو بخرم مامانم پکره مگر اینکه در کنارش برا اونم بخرم

منم یه زمانی مثل تو فکر میکروم ولی الان دیگه حسته شدم 

مادرم 70 سالشه من 45 سالمه دخترم شاید سنش از شما بیشتر باشه ولی ایشون همچنان داره بامن که جای خود حتی بادخترم رقابت میکنه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مامانت تو جوونی پس انداز میکرده؟میتونی ببریش مشاور تا حاد تر نشده

اره مامانم کلا جوونیش زیاد شادی نکرده فقط کار کرده جمع کرده برا زندگی 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

شایدم تو اینجور فکر نی کنی

مثلا دختر منم لباس میخره یا موهاشو می زنه من پکر میشم ولی نه از روی حسادت

بخاطر اینکه سلیقه نداره و بی ریخت میشه🙄

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

شایدم تو اینجور فکر نی کنیمثلا دختر منم لباس میخره یا موهاشو می زنه من پکر میشم ولی نه از روی حسادتب ...

شاید منم سلیقه ندارم پس😂💔

اره مامانم کلا جوونیش زیاد شادی نکرده فقط کار کرده جمع کرده برا زندگی

افسردگی گرفته احتمالا

تفکرش میتونه این باشه که این همه زحمت کشیدم بچه بزرگ کردم 

من پس انداز کردم که اینا یچی بشن

حالا اینام رفتن پی خوشیشون منم که خوشی نکردم

یا حالا هر تفکر دیگ ولی چون گفتی جدیدا اینطوری شده

این نشون میده خصلت بدی نداره فقط داره دوران بدی رو میگذرونه 

حتما ببرش مشاور جلساتشو ادامه بده

شاید منم سلیقه ندارم پس😂💔

اگه مثل دختر من باشی واقعا مامانت حق داره

عقده ای شدم یه لباس درست و حسابی و شیک بپوشه

همش رنگای مزخرف و گشاد و... مثل پیرزنا

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

اگه مثل دختر من باشی واقعا مامانت حق دارهعقده ای شدم یه لباس درست و حسابی و شیک بپوشههمش رنگای مزخرف ...

نه لباسامو دوست داره😂 عین همونارو میخواد